top of page

Molins de Rei vs Aleví Expert

🔴⚫️Molins de Rei 10 - 6 Aleví Expert


👉🏽Aquesta setmana tocava jugar a Molins de Rei coincidint amb la Fira de la Candelera. Per evitar les molèsties amb el trànsit, un bon grapat de jugadors hem fet el desplaçament en transport públic, i hem copsat l’ambient del poble, amb molta gent al carrer, aprofitant un dissabte assoleiat i de temperatura agradable.


👉🏽El Molins venia de dues derrotes consecutives que l’han fet perdre el primer lloc del grup. I nosaltres amb l’ambició d’obtenir una victòria que ens permetés avançar-los en la classificació. La importància del partit ha quedat palesa en la tensió viscuda durant tot el partit. Una tensió circumscrita exclusivament al temps de joc, perquè el tracte que hem rebut dels companys del Handbol Molins ha estat excel·lent, incloent un invitació als nostres jugadors en el seu stand de la Fira.


👉🏽En el primer quart el Molins, un equip coral que ataca bé i defensa amb intensitat, ha agafat una lleuger avantatge gràcies a l’encert en les primeres jugades. Quan la nostra defensa ha començat a funcionar, els hem igualat aprofitant una gran eficiència en atac, arribant al minut final pràcticament empatats. Aquest ha estat d’infart, amb vàries alternatives al marcador que s’han acabant resolent al nostre favor però que honestament podria haver acabat de qualsevol manera.


👉🏽Amb la moral ben alta hem començat el segon quart. Hem continuat defensant correctament, sumant intervencions de mèrit del nostre porter. Però han aparegut les dificultats per interpretar correctament les situacions en atac. Com el Molins no afluixava, ens ha envaït la impaciència i els errors no forçats s’han multiplicat: passades i llançaments fallats, pèrdues de pilota innocents.. han estat un llast massa gran i hem perdut amb claredat el segon quart.


👉🏽En la represa hem començat bé, mantenint la intensitat defensiva i, malgrat la falta de fluidesa en atac, no hem deixat que agafessin distància. Hem tornat a arribar igualats al final però aquest cop la sort ens ha girat l’esquena i el Molins s’ha endut el parcial per dos gols de diferència.


👉🏽En l’últim quart ha tornat a aparèixer el col·lapse en atac, amb un Molins que amb un ritme sostingut ha anat prenent distàncies en el marcador que han estat insalvables.


👉🏽Com resa la dita: “si la Candelera riu, l’hivern és viu”. Un hivern que per nosaltres es presenta en forma d’entrenaments i partits en els que haurem de treballar de valent per trobar solucions que ajudin a millorar el joc. Amb l’objectiu d’arribar al tram final de la temporada, la primavera, amb capacitat d’assolir millors resultats.


💪🏽123 Sant LLorenç

Comments


bottom of page