Lleida Handbol vs Sènior Vermell

🔴⚫️Lleida Handbol 31-35 Sènior Vermell

👉🏽El Sant Llorenç torna amb els dos punts de Lleida després d'un partit molt complet.

👉🏽Ni les nombroses baixes que presentava el nostre equip, ni el bo i lluitador equip lleidatà, han fet abaixar els braços al Sant Llorenç.

👉🏽Gran inici dels visitants que han comandat el marcador ja des del començament amb rendes mínimes. La nostra defensa tenia ben controlats els millors jugadors lleidatans i quan la porteria s'ha entonat, ha obert una escletxa de cinc gols (6:11) que ha obligat al Lleida a aturar el partit. En aquell moment, el Lleida ha estat més sòlid i el Sant Llorenç més erràtic. El partit s'ha igualat i les rendes al marcador s'han escurçat. Tot i així, els del Baix Llobregat han arribat amb avantatge al descans, 13:16.

👉🏽A la represa, la tònica s'ha repetit i el Sant Llorenç ha tornat a comandar el marcador amb rendes de quatre i cinc gols durant molts minuts. Amb 20:25 al marcador, el nostre equip s'ha vist mancat d'aire. El Lleida, esperonat pel nombrós públic, ha apujat el llistó defensiu i ha aconseguit reduir el marcador a dos i tres gols. Tot i així, el Sant Llorenç, que avui ha fet un partit molt complet, ha lluitat fins l'últim instant i la porteria ha abaixat la persiana al "rush" final, aturant tres penalts.

👉🏽Amb aquesta victòria, el nostre equip atrapa al quart classificat amb 22 punts. Queden dues jornades i la classificació per a les Fases de Ascens a Lliga Catalana estan més igualades que mai.

Queden dues jornades. La primera d'elles, el proper dissabte a les 18:00 hores al Pavelló Andrey on rebem a la S. A. Súria.