top of page

La Salle Bonanova vs. Infantil Sant Llorenç

😜Comencem la setmana amb un toc d'humor

🔴⚫️ Infantil Sant Llorenç (V) - La Salle Bonanova (L) - 32-21

👉🏽Benvinguts a 1era Catalana, on la cosa ja va en serio. La cosa és tan sèria que ens fan matinar més que el primer torn de la SEAT un diumenge a les 8:15. Aquí a la Bonanova aquesta hora nomès va pel carrer el servei i alguns que corren amb malles de marques tan tècniques, que no trobes al Decathlon.

👉🏽Hem començat despistats perdent de 4 a 0 (no es pot venir en el cotxe mirant el mòvil que la mirada es fa curta i necessitem la llarga). Però hem mantingut la distància fins al minut 15. A partir d'aquí hem estat a 5 punts fins al 20 de la primera part on hem començat a remontar quedant a només tres gols de distància. Molt ofensius i sense por en atac hem aguant be a la portería tota la primera.

Hem estat molt atents a les pertinents indicacions d'en Pere a la mitja part que ha tingut una recepta col.lectiva i individual per a tothom.

👉🏽La segona part ha començat bé, tant que la Salle ha donat símptomes d'esgotament tàctic a dos gols de distància. El seu entrenador ha començat a escridassar a l'àrbit, un mal exemple a aquestes edats.

👉🏽A partir d'aquí hem començat a patir més contundència a la defensa amb un parell d'incidents que sota el parer d'aquest delegat hauria d'haver implicat una actuació més equitativa per part de l'àrbitre.

👉🏽Tot i la contundència i les llàgrimes que ens han caigut no hem deixat la pista ni el partit i hem aguantat fins al final. Amb menys ritme, menys concentració i obligats a disparar desde els extrems la distància se'ns ha fet insalvable i de fet s'ha incrementat ens els últims cinc minuts.

👉🏽La valoració és molt satisfactòria: una derrota que és una victòria, ja que ens indica que el camí iniciat donarà els seus fruits. Avui hem jugat contra un equip d'una mitjana d'edat molt superior a la nostra però en sistema de joc no estem lluny.

a) Delantera i laterals: Em fet el que s'ha pogut, hem rebut de valent però hi ha hagut bantant d'encert en el tiro. Jugades molt intel.ligents.

b) Extrems: A dos o tres mesos vista i cinc centímetres més d'alçada els nostres extrems seran efectius i clau en el resultat, perquè avui potser no em encertat gaire de tant lluny però no hi hagut ni un tiro gratuït (que ja és molt).

c) La porteria: no es un posició que ens ens motivi ha però ha estat bastant més efectiva en % de parades que el contrari. Assumir la totalitat del partit a la porteria és una responsabilitat i penso que és millor que no partir parts entre porters ja que és perd concentració.

👉🏽En comparació amb l'inici de la temporada anterior:

a) Joc: hi ha molt més ordre tàctic, menys joc individual, menys improvisació. Tot i que ens manca entendre les posicions a la defensa i la distància òptima sabem estar al partit.

b) Respecte als aspectes psicològics: ens manca aguantar la pressió tot el partit. Ens fan una mica de por els cops i balonassos en jugadors i porter. Els grans heu de fer més colla amb els petits, recordeu que vosaltres l'any passat éreu els rookies.

c)Forma: Certament ens falta força i forma física per córrer tot el camp al contraatac especialment els petits, però si ens esforcem tindrem resultats.

d) Disciplina i ordre: Estem aprenent a escoltar les indicacions d'en Pere desde el camp i a interioritzar les instruccions a la banqueta. A vegades no ens agrada corretgir, però en Pere té raó en el que ens diu que cal fer.