La Copa comença amb victòria!

Copa Federació 1a Catalana Sènior Masculina

33 Sènior Vermell

31 OAR Gràcia Sabadell B

➡️ 164 dies després ha tornat el Sènior Vermell i ho ha fet amb una ajustada victòria per 33 a 31 davant l'OAR Gràcia Sabadell B.

➡️ Partit amb molts alts i baixos, fruit sens dubte de tant temps sense competir. Al descans el marcador assenyalava un 18-15. Un mal inici a la represa, on només hem anotat un gol en onze minuts, a permès al @oargraciasbd posar-se 2 gols per sobre. Després d'un encertat temps mort, el Santllo ha tornat a dominar el joc i agafar fins a 4 gols de diferència a falta de cinc minuts per al final.

➡️ Malgrat el patiment habitual Made in Santllo, aconseguim que els dos primers punts de la Copa Federació es quedin a casa.

➡️ La millor notícia, tornar a viure l'handbol des de la grada i veure com l'afició torna a gaudir de l'handbol en viu, respectant sempre els protocols.