top of page

Juvenil masculí vs Sant Joan Despí

🔴⚫️ Juvenil masculí 28 - 38 Sant Joan Despí

👉🏽Cinquena jornada en la qual hem sortit al camp més motivats que en els darrers partits, tot i que el rival és el favorit de la classificació.

👉🏽En la primera part s'ha treballat amb una molt bona i forta defensa que ha sorprès als del Sant Joan, fent que als gairebé 6 primers minuts del partit hi hagués un empat 2-2 al marcador.

👉🏽Al final de la primera part, gràcies a no baixar la intensitat de la defensa més les parades a porteria del jugador que substituïa al nostre porter lesionat, i que s'han fet més xuts a porteria que en el partit anterior, tot i la superioritat del rival, l'hem acabat amb un resultat de 15 - 21

👉🏽La segona part s'ha continuat lluitant a pista, però la nostra forta defensa i alguns comportaments temperamentals, han provocat 7 penals a favor de l'equip visitant i vàries expulsions de 2' continuades. Com a resultat el final a acabat amb un 28 - 38

👉🏽Aplaudim aquest resultat, ja que aquesta diferència de gols amb el primer classificat és una victòria. Felicitats, nois!!!