top of page

IX Torneig DEMANOENMANO

El passat diumenge 12 de març, el Pavelló Municipal d'Esports Andrey Xepkim de #santfeliudellobregat va acollir el IX Torneig Demanoenmano.


Un total de 120 esportistes membres dels 11 equips participants en el torneig, entre ells el nostre Special Clysa, van celebrar durant tot el matí i bona part de la tarda del diumenge, un total de 29 partits, fins arribar a la final disputada entre el @cjhmataró Groc, guanyador del torneig, i el @chcerdanyola Cap i Cua.


És un orgull que la Fundació Demanoenmano hagi confiat un any més en el nostre Club i la nostra Ciutat, per organitzar el torneig més important de la temporada, que ha comptat amb una organització excel·lent gràcies als moltíssims voluntaris i voluntàries que han fet possible que tot anés sobre rodes.


Al migdia, un dinar solidari amb una gran paella preparada en el mateix recinte i durant tot el dia diversos sorteigs, venda de begudes i entrepans, productes de marxandatge de la Fundació i l'actuació d'un grup de ball, van completar la programació del torneig.


En definitiva, tothom vam viure una gran jornada de visibilització de l' #esport #inclusiu, amb un gran ambient de companyerisme i de bon rotllo. Ara comença el camí cap el X Torneig Demanoenmano el 2024.
Comments


bottom of page