Infantil masculí 26 - 26 Palautordera

🔴⚫️Infantil masculí 26 - 26 Palautordera

👉🏽Un empat que té gust de victòria i ple de santllurione.

👉🏽Un partit trepidant, molt emocionant on tot el que no ens va sortir la setmana passada ens ha sortit aquesta. Es podia guanyar com es podia perdre, ja que ens hem alternat al cap davant del marcador i finalment hi ha hagut un empat, resultat improbable alhora que just. Tinc la sensació que el rival era tècnicament i físicament superior en la majoria de posicions. Però la estratègia ben aplicada i la motivació ens ha permès aguantar tot el partit a un 80% de rendiment i això ha estat cabdal pels últims 5 minuts de partit. Probablement 1 minut més i el partit s’hagués guanyat per la mínima.

👉🏽Primera part: 15 a 15

Hem començat forts, ens hem posat 4 punts per davant, però el contrari amb uns jugadors ben preparats i molts encerts en tir exterior ens han fet un parcial 8. Moment de desconcert i de reflexió a la banqueta, hem entès el perquè i hem rectificat posicions. De forma que encara que durant força estona hem anant perdent finalment hem empatat al final de la primera part.

👉🏽Segona part: 11 a 11 (crec pq ara mateix la foto del marcador la tinc borrosa)

El contrari ha pres la davantera i no ha estat fins que hem aplicat una defensa contundent i un marcatge pràcticament 1:1 que em començat a recuperar de nou. Sense por a la falta útil, hem trencat el seu sistema de joc. Forçats al tir exterior, on malgrat tot estaven encertats, el contrari ha desaprofitat alguns atacs i ha perdut algunes boles fonamentals que nosaltres sí que hem aprofitat fins a l’empat a l’últim minut.

👉🏽Per seccions:

-Defensa: súper bé. Els aprenentatges fets ens serviran per apartar contraris de la zona central, siguin forts o petits. Ja sabem executar 3 formats diferents de defensa i entenem les avantatges i inconvenients dels models.

-Pivots i laterals: encertats en la jugada individual, menys efectius a jugar la bola degut a la defensa contrària. Però aquesta inspiració de gol al final és necessària. Cal aixecar més els braços amb la bola abans per si perdent la vertical no ens piquen falta poder llençar. Excel.lència generant jugades desmotivants pel contrari.

-Extrems: Prou efectius de tir quan no ha quedat una altre opció, però en ocasions ens costa seguir el joc. Hi ha hagut una millora palpable a tapar forats.

-Porteria: hi ha millora de cobertura des dels extrems, cal millorar l’anticipació moltes boles de gol les hem arribat a tocar de mans. Bon reflex algunes parades estel·lars.

-Banqueta: interpretem les instruccions, reflexionem sobre la nostra contribució i executem bé. En camp, protestem menys, tot i que ens continua agradant debatre amb l’àrbitre les decisions injustes. Això ja ens ha dit 30 vegades en Pere que no porta enlloc.

👉🏽Bé com us deia, al titular aquest és un empat que necessitàvem moralment després del partit contra el Granollers i a tots els efectes és una victòria perquè hem vist que érem capaços de desplegar la defensa amb contundència com una Tortuga romana (testudo) i això és una eina fonamental en endavant.