top of page

Infantil masculí vs. Sant Esteve Sesrovires

🔴⚫️ Infantil masculí 26 - 17 Sant Esteve Sesrovires "A"


👉🏽Primera part: hem començat amb un parcial de 4 a cero. I això que el delegat contrari m'ha demanat més llum al camp i hem encès totes les fases (amb més foscor i hagués estat 8-0). Durant tota la primera part hem mantingut bé el ritme i la diferència s'ha anat incrementant fins al 16-8 al final de la primera part. La clau, sens dubte la defensa. Com bé ha recordat en Pere, aquesta és la diferència entre defensar i no defensar. Si no em falla la vista estavem aplicant el 3 - 3 i ho hem mantingut tot el partit. https://es.slideshare.net/GabiDaza/iniciacin-de-la-defensa-33.

L'equip contrari, tot i que ha demanat algun temps mort no ha variat el seu esquema de joc infructuós fins a l'inici de la segona part.


👉🏽Segona part: Vull pensar que el contrari ha confiat en una superioritat tècnica, que probablement tenien però que no els ha donat fruit en cap moment. Forçats a tirar de l'extrem o de lluny el contrari no han retallat la distància significativament. El parcial de la segona ha estat de 10 a 9. Certament, en alguns moments hem patit cansament i alguna falta de concentració. En Pere ens ha recordat que els partits professionals moltes vegades es decideixen en els últims cinc minuts perquè el cansament fa cometre errades. Tinguem en conta que eren 16 per 11 dels nostres amb més capacitat de canvis i més jugadors de segon any.


👉🏽Per àmbits:


a) Defensa: la clau del partit. Ha costat mantenir les distàncies, però els forats han quedat ben coberts. Hi ha la tendència a no seguir la bola amb la vista, i fem alguna falta innecessària, però ja es corretgirà.

b) Porteria: tremendo, ja no ens fa por res.. ens enfrontem a tot el que ens llencen fins i tot parem penalties.

c) Pivots i laterals: la picardia i les habilitats individuals ens han resolt algunes dificultats que hem tingut desplegant el joc. Hem d'interioritzar les posicions i rols, i no tenir por de la nostra força quan la tenim. Si hi han forats entrem, no cal reflexionar. No mirem gaire les esquenes per saber a qui podem passar o qui està desmarcat o demana la bola. Tirs segurs i certers, poca jugada desaprofitada.

d) Extrems: Tot i que ens costa còrrer tot el camp de punta a punta, hem tornat força ràpid a la contra. Hem sigut útils dins del sistema de joc i hem estat més atents.

e) Actitud banqueta: bé atents a la tàctica i als aprenentatges individuals d'en Pere. Grans animeu als petits encara que fallin.


👉🏽Valoració comportaments: durant el partit hem vist alguna actitud que no ens agrada, com insults personals, faltes simulades buscant la provocació. Afortunadament no hem caigut en el parany. Per una altre banda, hem patit alguna situació de contacte que es podria haver derivat en lesió i hem fet que constés a l'acta.


💪🏽123 Sant LLorenç
Comments


bottom of page