Infantil femení vs. Castelldefels

🔴⚫️ Infantil femení 23 - 18 Castelldefels

👉🏽Partit molt complicat i competit desde l'inici. A la primera part una molt bona defensa ens ha permès agafar avantatge al marcador amb un parcial de 4-1 a favor.

👉🏽Fins al minut 15 hem mantingut una renta de 4 gols, però a partir de llavors el rival ha canviat la dinàmica del partit i, junt amb una devallada defensiva nostre, han remontat fins al 9-9 de la mitja part.

👉🏽A la represa hi ha hagut igualtat màxima al marcador, amb rentes de màxim un gol fins al minut 15, però a partir de llavors hem pujat la intensitat en defensa i en atac hem fet bones circulacions i finalitzat bé, cosa que ens ha permès agafar avantatge al marcador.

👉🏽Partit important i molt treballat amb la millor defensa que hem mostrat fins ara.