top of page

Handbol Vilanova i la Geltrú vs. Aleví mini

🔴⚫️Crònica del partit aleví mini


👉🏽Nova jornada de lliga de l'aleví mini. En aquesta ocasió vàrem “jugar” contra l’Handbol Vilanova i la Geltrú. Diem “jugar” perquè aquesta setmana, sent 4 jugadors disponibles, i sense alternatives, vàrem perdre de sortida el partit. Així, amb l’altre equip vàrem acordar jugar igualment, amb àrbitre i tot!!! Fantàstic!!


👉🏽L’altre equip, amb 12 jugadors disponibles, va estimar-se més que juguessin 4 contra 4 en comptes de barrejar jugadors i que tots en participessin més. En fi, coses que s’entenen poc, si tenim present que no es cap semifinal o final important i que, a més, ja tenien el partit guanyat de sortida. Per passar fulla quan es canalla tan petita. :-/


👉🏽En quant al partit, a l’hora de jugar, i anant al resultat del “partit jugat” també es va perdre. 2 parts de forma clara i les altres dues vàrem estar a prop. El Vilanova va jugar bé, amb bones combinacions i un jugadors molt destacat que va donar molta guerra. El porter també va fer 5-aturades de molt mèrit.


👉🏽I nosaltres? Doncs continuem en una dinàmica positiva, amb bona defensa estatica i força intensa. No obstant, tot i que l’esforç és innegable, costa seguir les marques.


👉🏽En atac es varen veure coses molt interessants: combinacions porter-jugadors, passades a l’espai (genial que estiguin treballant això) i molt joc combinatiu. Amb una mica més de punteria segurament ens haguéssim emportat la segona part.

Bé, continuem amb coses a anar millorant als entrenaments però fantàstic esforç dels jugadors i l’entrenador. Continuem!!!

Per cert, les nostres “germanes” de aleví femení varen guanyar al Molins de Rei!! Victòria de categoria!! Enhorabona noies!!
Comments


bottom of page