H. Sant Joan Despí B 28:19 Sènior Vermell

🔴⚫️ H. Sant Joan Despí B 28:19 Sènior Vermell

👉🏽Nova derrota del Senior Vermell que després d'una bona primera meitat, s'ha vist superat a la segona.

👉🏽La defensa i la portería de la primera meitat han ratllat al nivell que s'espera d'aquest equip, mantenint a ratlla les individualitats del filial santjoanenc i comandant el marcador des dels primers compassos.

👉🏽Mica en mica, quan el nostre equip s'ha encallat, el marcador s'ha reduït fins arribar al descans amb taules: 10:10

👉🏽A la represa, els locals han sortit més forts i han agafat avantatges de dos gols que els nostres jugadors han intentat reduir amb molta empenta, construint desde darrera... El marcador assenyalava 14:12 als 10' de la represa.

I fins aquí la història, perquè la película després ha sigut la mateixa de les darreres jornades.

👉🏽Encallats en atac, hem deixat de defensar i han aparegut les errades invididuals en forma d'exclusions, pèrdues, errades de llençament i precipitacions.

👉🏽El Sant Joan Despí B no ha afluixat i ha esborrat el Sant Llorenç als darrers minuts.