top of page

Espanyol Handbol vs Juvenil

🔴⚫️ Espanyol Handbol 25 - 19 Juvenil

👉🏽Últim partit de la temporada en el que se'ns ha escapat la victòria, pot ser per nervis o per estar massa confiats en què guanyariem, o fins i tot una mica adormits com si ja estiguéssim cansats abans de començar.

👉🏽Durant la primera part hem fet massa errades de jugades, pocs encerts a porteria i una defensa un pèl fluixa. L'hem acabat amb un 16 -13 al marcador

👉🏽Després del descans, els Juvenils sortien a pista ja més desperts, fent molt bona defensa, i molts xuts a porteria però amb poca eficàcia.

👉🏽L'Espanyol en canvi, ens ha superat encertant els gols tot i que els nostres els hi han posat difícil, els del SantLlo no estaven cohesionats amb uns atacs que han sigut desordenats, tallant les jugades i amb passades llargues.

👉🏽Esperem que durant aquesta temporada hàgiu après d'aquestes errades per poder rectificar-les i comenceu la següent amb molta concentració i molta força.