Cròniques 30 i 31 d'octubre

🔴⚫JH Mataró B 26-32 Sènior Vermell

👉🏼Nova victòria del SantLlo al difícil camp del Mataró.

👉🏼Gran partit dels nostres jugadors que, tot i les baixes que presentava avui, han dominat el marcador amb rendes de vuit i nou gols a la primera part.

👉🏼Bons minuts del nostre equip, que ben plantats en defensa han pogut sortir al contraatac i obrir una bona escletxa al marcador. Tot i així, el jove equip local ha aconseguit arribar al descans, sis gols per sota (15:21)

👉🏼A la represa, el SantLlo ha sortit endollat i ha, pràcticament, sentenciat el partit obrint una distància d'onze gols al marcador que ha posat les coses molt difícils als locals que seguien lluitant.

👉🏼Els darrers minuts, amb una petita baixada física, la porteria s'ha encarregat d'assegurar els punts per al nostre equip!

👉🏼Tres victòries, tercers i un partit menys...

🔴⚫Infantil Femení 10 - 38 Club Handbol Martorell

👉🏼Partit molt desequilibrat davant d’un equip més experimentat i efectiu.

👉🏼Les nostres han lluitat durant tot el partit, i hem pogut veure millores tàctiques i algunes jugades elaborades.

👉🏼No obstant cal seguir treballant les passades i el joc d’atac per continuar progressant.

👉🏼Seguim!

🔴⚫Juvenil Femení 12 - Rapid Cornellà 23

👉🏼El resultat no reflecteix el bon partit que han disputat les noies.

👉🏼Els atacs han estat molt fluids i amb una gran velocitat de moviment de la pilota, necessària per superar una defensa molt dura, sempre al límit i afavorida per la permissivitat arbitral.

👉🏼Tot i així, la majoria de les jugades finalitzaven amb llançaments clars però, la gran actuació de les dues porteres rivals i altres vegades per errades nostres, ens han deixat amb un marcador tan baix.

👉🏼Defensivament mai han perdut la cara al partit i, tot i que el Cornellà contava amb jugadores molt superiors físicament, les nostres han fet una gran defensa, de manera que el rival tan sols asolia marcar per accions individuals.

👉🏼Felicitats a les noies per que ho han donat tot al camp.

💪🏼ORGULLOSOS D’AQUEST EQUIP!!!

🔴⚫ C.E. La Salle Bonanova 28 - 24 Cadet Masculí

👉🏼Partit molt disputat del nostre equip.

👉🏼Bona sortida dels nostres on ens hem posat al davant fins a la meitat de la primera part on no hem aguantat la intensitat dels nostres rival i han agafat la iniciativa. Resultat a la primera part: 12-9

👉🏼Segona part molt treballada pels dos equips. Malgrat l'esforç dels nostres l'equip local ha mantingut la renda fins al final del partit. Resultat final: 28-24.

💪🏼123 Sant Llorenç!

🔴⚫Sant Vicenç 27- 22 Cadet femení

👉🏼Partit bastant bo de les noies, l'actitut a pista i la defensa ens han permès arribar 11-10 a la mitja part, empatant amb elles a la meitat de la segona part.

👉🏼Desgraciadament uns minuts de desconnexió deguts al cansanci durant l'atac ens ha posat 5 abaix un altre cop.

👉🏼Contents amb un partit on anavem gairebé justes i sense portera.

🔴⚫Cerdanyola 22-19 Sènior Femení

👉🏼Molt mal començament de partit amb un 8-4, que hem pogut igualar pujant la intensitat en defensa fins al 8-8. Hem arribat al descans amb 12-10 en el marcador.

👉🏼Però una segona part fluixa on hem fallat molts llançaments ha fet que no poguéssim retallar la diferència.

💪🏼Cal treballar l'encert de cara a gol.

🔴⚫Sènior Negre- Martorell 36-28 (16-13).

👉🏼Quarta victòria consecutiva que aferma a l'equip en el lideratge del seu grup de quarta Catalana.

👉🏼Les absències i baixes ens van fer començar desorganitzats en els primers minuts on el Martorell es va fer amo de la trobada amb un parcial de 6-9 (minut 15).

👉🏼Amb retocs defensius i una millor presa de decisió en atac es va remuntar el pols del partit acabant la primera part 3 a dalt.

👉🏼Durant els següents 30 minuts la dinàmica positiva només va fer augmentar les diferències.

👉🏼Encara queda molt a treballar i partits molt durs. Ànim equipo.