Cròniques 27 i 28 de novembre

🔴⚫️ CH Cerdanyola 31-32 Sènior Vermell

👉🏽Victòria ajustada del Senior Vermell al camp del cuer de la lliga, el CH Cerdanyola que ha demostrat avui que el lloc que ocupa a la classificació no fa justícia al seu potencial. Inici amb domini local, que ha comandat el marcador amb rendes mínimes, davant un SantLlo que no s'acabava de trobar còmode a la pista. Tot i així, amb treball, bones accions d'atac ben trenades i pujant el llistó defensiu, ens hem posat per davant mediada la primera meitat i hem arribat al descans amb un marge de tres gols

15:18.

👉🏽A la represa, els nostres jugadors s'han encallat en atac, han començat a errar llençaments claus, i això ho ha aprofitat el Cerdanyola, per mica en mica, empatar el partit i fins i tot possar-se per davant amb rendes mínimes.

👉🏽El Sant Llorenç no ha estat còmode i el partit s'ha trabat amb errades que es succeïen a totes dues àrees. Així, s'ha arribat amb tot per decidir als darrers instants. Una errada del nostre ha atac a fet que el Cerdanyola aprofités per possar-se per davant a falta de un minut i vint segons (després d'una acció preparada dels locals).

👉🏽Al següent atac, acció preparada del SantLlo, que ha acabat amb el gol de l'empat. El darrer atac del Cerdanyola ha acabat amb pilota del nostre Senior, després d'una aturada de la porteria, i una acció de desqualificació directa dels locals, ha servit per a que Lucas, de penalt, donés els dos punts al nostre equip.

👉🏽Ens tornem a col·locar 4rts a la classificació de 1a Catalana, amb dos partits pendents.

🔴⚫️Handbol Cardedeu 11- 4 CHSL Special Clysa

👉🏽Hem jugat sense canvis contra un equip físicament molt superior.

👉🏽La primera part no hem estat encertats de cara a porteria i se'ns han escapat moltes ocasions de gol.

👉🏽Però gràcies a una gran defensa a la segona part, hem aconseguit reduir al màxim el ritme i la dinàmica ofensiva de l'equip local.

👉🏽Molt bon partit del nostre equip. Ara toca continuar entrenant per poder reduir els errors.

🔴⚫️Benjamí 10-6 Escola Benviure

👉🏽Partit on tots els nens s'ho han passat be.

👉🏽Hem guanyat la 1a i la 2a part gracies a bones defenses i la porteria, la 3a part s ha perdut i a la 4a part s ha repetit la dinamica de les primeres parts i hem aconseguit guanyar-la tambe.

👉🏽Felicitats als peques per l'esforç.

🔴⚫️ Escola Benviure 12 - 4 Aleví Mini

👉🏽Partit on els nostres han sortit totalment desconnectats des de l'inici, la quantitat de pilotes perdudes i la falta de desmarc ha fet que acabessin recorrent a passes poc clares i comencessin a fer atacs individuals en comptes de jugar en equip.

👉🏽A la segona i tercera part hem aconseguit un marcador més ajustat, però a la quarta, tot i que s'ha vist alguna bona jugada en equip, el cansament i el fet de no tenir canvis a la banqueta ha fet que no poguessin donar més d'ells mateixos. Seguim treballant.

🔴⚫️Handbol Ribes 12 - 4 Aleví expert

👉🏽Derrota a la pista del líder del grup en un partit en què l'equip ha anat molt just d'efectius.

👉🏽Hem perdut clarament les tres primeres parts, però hem competit molt bé en l'últim parcial tot i l'exigència física del partit.

👉🏽Amb aquesta dinàmica els bons resultats acabaran arribant.

🔴⚫️Club Handbol Montbui 17 - 9 Infantil Femení

👉🏽Continuem progressant, i es va consolidant el bon joc de les nostres.

👉🏽Ha estat un bon partit davant del Montbui, en el que s'ha vist una defensa més sòlida i ordenada i bones jugades d'atac.

👉🏽Cal seguir practicant com fins ara als entrenaments, els bons resultats aniran arribant de mica en mica.

🔴⚫️Infantil masculí 40 - 15 Gavà B.

👉🏽Partit que a priori semblava difícil, ja que el Gavà venia de guanyar al segon del grup.

👉🏽A la primera part l'equip visitant ha aconseguit llançaments gràcies als dobles pivots, però la nostra porteria no ha fallat i ha ajudat a acabar la primera part amb una diferència de 7 gols.

👉🏽A la segona part, hem ajustat la defensa i hem aconseguit marxar al marcador gràcies a contraatacs i bones defenses.

👉🏽Felicitats als nois perquè avui han fet un partit molt complet en tots els sentits.

🔴⚫️Cadet femení 42 - 21 Sant Joan Despí B

👉🏽Partit intens amb resultat final de 42 a 21. Tot i el resultat ampli han hagut de suar de valent per tenir-l'ho.

👉🏽El equip está en un progrès constant.

🔴⚫️C.H. Bordils "Verd" 30 - 26 Cadet Masculí

👉🏽Primera part disputada pel que fa al resultat global, ja que al nostre equip els hi ha costat agafar el to defensiu. Igualment, amb molt treball, s'ha arribat només un gol per sota al descans. 15-14

👉🏽Segona part on no hem estat encertats, l'equip local ha marxat en el marcador i la nostra reacció ha estat en moments on hem arribat a jugar amb diverses exclusions.

👉🏽Ens manca una miqueta més de sort i, amb treball, tot arribarà. Ànims nois!!!

🔴⚫️Amics Handbol La Canonja 15 - Juvenil Femení 15

👉🏽 Partit molt igualat en el que l’equip no s’ha trobat còmode en cap moment en atac, tot i que defensivament han estat al seu nivell.

👉🏽Al final, empat que no serveix de molt en un pavelló molt fred.

👉🏽A seguir treballant per competir els dos últims partits de la primera fase de lliga

🔴⚫️ Molins 39 - 14 Sènior Femení

👉🏽Partit amb poca història, vam jugar contra el millor equip de la lliga, i no vam estar a l'alçada.

👉🏽Ens va faltar l'actitud de la setmana passada per intentar anivellar el partit. No vam fer un bon partit i ho vam pagar.

👉🏽A continuar treballant.

🔴⚫️Sènior Negre - Vilanova 31-27 (15-13)

👉🏽Victòria a l'últim partit de la primera volta que ens manté en la segona posició de la classificació.

👉🏽Primera part amb molts errors de llançaments clars que va fer que no ens poguéssim anar en el marcador i patíssim més del que cal.

👉🏽En la segona part es vió que l'equip estava molt just d'efectius però va poder mantenir la diferència fins al final.

👉🏽Felicitar a tots els jugadors que van saber mantenir el tipus durant els minuts que van estar en pista per la falta de canvis. Bona primera tornada de resultats que cal consolidar en la segona.