Cròniques 26 i 27 de febrer del 2022

🔴⚫️ Tortosa 22 - 29 juvenil masculí

👉🏽Partit molt seriós d'inici a fi. La primera part comencem amb una molt bona dinàmica defensiva que ens permet fer un parcial de 2-10 a favor, portant en tot moment la iniciativa del partit.

👉🏽Segona part la qual comencem més intensos i aconseguim matar el partit, agafant una renda de fins a 9 gols, i només hem hagut de gestionar-la fins arribar al resultat final.

👉🏽Destacar la bona porteria i el debut del cadet Sergi giro, que ha aportat bastant a l'equip i ha pogut marcar els seus primers gols amb el juvenil.

💪🏽123 Sant LLorenç

🔴⚫️ Sènior Vermell 27 - 30 Handbol Parets.

👉🏽El líder supera el Sant Llorenç, que continua fregant les fases d'ascens

👉🏽Inici espectacular del nostre equip (5:0) que ha posat dempeus el nombrós públic assistent avui al Pavelló municipal.

👉🏽La sortida fulgurant dels nostres, no ha tret de polleguera els visitants que, mica en mica, han anat reduint les diferències al marcador.

👉🏽Al primer quart d'hora, s'ha arribat amb igualtat (8:8) però en aquell moment el SantLlo s'ha encallat en atac i això ho ha aprofitat el Parets per posar-se per davant i obrir una escletxa important al descans (12:17)

👉🏽A la represa, s'ha tornat a veure una millora del nostre equip, en totes les línies i ha passat a trobar opcions a partir de la defensa. Tot i així, el Parets s'ha mostrat molt sòlid i ha aguantat les escomeses del nostre equip.

👉🏽El Santllo no ha trobat la manera d'acostar-se a dos gols i els visitants han aconseguit la victòria per un 27:30 definitiu, que els deixa més líders.

👉🏽El nostre equip continua segon amb 22 punts.

👉🏽La propera setmana, doble enfrontament a domicilio contra UE Sarrià de Ter B i CH Sant Esteve Sesrovires B.

🔴⚫️ Vilanova 25-34 Sènior Negre

👉🏽Partit bastant complet dels nostres, amb un començament una mica embussats en atac amb poques idees, però amb una bona defensa. Amb diferències d'1 gol en el marcador tota la primera part.

👉🏽La segona part, amb idees més clares i bona defensa, ràpidament ens hem aconseguit anar de 5 en el marcador i a partir d'aquest moment el partit ha estat bastant plàcid. Agrair als jugadors que han baixat del Sènior Vermell i ens han donat una gran ajuda. Ara a preparar el cap de setmana que ve.

🔴⚫️ Cadet Femení 25 - 22 CH Cerdanyola

👉🏽Partit dur i molt igualat. La primera part hem patit massa. Moments de desconnexió i d'errades han fet que durant hàgim anat a remolc. Encara així, hem acabat empat a 11 al final del primer temps.

👉🏽A la segona part les nostres han sortit amb molt bona actitud i amb ganes de guanyar. Hem perfeccionat els xuts cara a porteria i la defensa ha estat molt activa provocant errors a les contrincants.

👉🏽Cal seguir treballant per no patir tant...

🔴⚫️ Sènior Fem 18-38 Molins

👉🏽 Partit molt complicat contra el líder, amb moltes baixes.

👉🏽No hem estat bé en defensa en cap moment, ens ha costat molt estar ordenades i l’un contra un.

👉🏽En atac hem jugat bastant bé tenint en compte el rival. La mala notícia és la lesió de María Domínguez, que esperem que no sigui res.

👉🏽A continuar treballant!

🔴⚫️ Cadet Masculí Negre 35 - 27 UE Sarrià

👉🏽Partit a casa contra el líder. Bona sortida dels nostres amb concentració i amb ganes de competir. Això ens ha permès el fet de posar-nos al davant del marcador i mantenir la diferència. Resultat al final de la primera part. 15-11

👉🏽Segona part amb alguns dubtes de bon començament deguts a l'empenta del rival, després hem millorat la circulació, defensa i contracops i això s'ha traduït en agafar un avantatge que no hem deixat fins al final del partit. Resultat final 35-27.