Cròniques 20 i 21 de novembre

🔴⚫️Aleví mini 12 - 4 Gavà

👉🏽Primer partit guanyat on hem estat per davant en tot moment tot i anar gairebé justos.

👉🏽Felicitar la defensa que ens ha permés robar moltes pilotes i la intensitat tant en aquesta com en atac, ara només falta que no s'ens escapin tantes passades. Seguim treballant!

🔴⚫️ Infantil masculí 34-10 Molins

👉🏽Partit on els nostres han portat la davantera en tots moments gràcies a bones defenses que provocaven llançaments forçats i ens permetien còrrer.

👉🏽La segona part ha sigut una mica mes fluixa defensivament i l'altre equip ha aconseguit alguns gols a base de fer que els nostres es descomptessin.

👉🏽Tot i la diferència al marcador, no hem perdut la intensitat i les ganes de seguir jugant en cap moment.

Treballarem per seguir millorant!

🔴⚫️ Sènior Vermell 34 - 27 CH Sant Esteve Sesrovires B

👉🏽Victòria del Senior Vermell contra el filial del Nacional de Sant Esteve Sesrovires en un partit molt complet dels nostres jugadors. L'equip ha superat les baixes que tenia avui i ha fet un partit molt complet. Sortida 4:1 de sortida, a partir d'aquell moment, els visitants han reaccionat i la primera part s'ha igualat, tot i que amb els locals per davant, fins arribar al descans amb tres gols de renda, 17:14.

👉🏽A la represa, el nostre equip ha donat una molt bona imatge, amb gran defensa, reduint les pèrdues de pilota en atac i trobant porteria amb facilitat. Amb això han obert una escletxa al marcador gairebé insalvable per als visitants, que tot i la defensa pressionant, no han tingut opcions.

🔴⚫️ Sant Joan 12- 4 Aleví expert

👉🏽Partit ben disputat pels nostres en tots els quarts, que s'han acabant perdent per poca diferència.

👉🏽Es consolida la millora en el joc. Anem per bon camí!

🔴⚫️ CHSL Infantil Femení 8 - 20 Club Handbol Vilanova del camí

👉🏽Aquesta jornada hem pogut veure un canvi radical en el joc de l’equip: un millora visible a l’atac, i una defensa ferma i sòlida, especialment al contraatac.

👉🏽La concentració de les jugadores ha estat un factor clau, que ha permés dur a terme les jugades assajades que s’han practicat durant els entrenaments, així com fer un marcatge molt eficient a les jugadores de l’equip rival.

👉🏽Cal esmentar però, que tot i que hem fer una molt millor primera part, s’ha vist un bon partit. Anem pel bon camí!

🔴⚫️ Juvenil Femení 24 - 22 Amposta

👉🏽Un altre partit per a emmarcar de les noies davant d’un bon rival.

👉🏽Igualadíssim en tots els aspectes, s’ha arribat al descans amb un ajustat 12-11. A la segona part hem agafat una distància de 3 gols, però l’Amposta ens ha remuntat posant-se 2 gols pel davant a falta de 10 minuts.

👉🏽Les noies han tret forces i, jugant uns últims minuts fantàstics, han donat la volta al marcador fins el 24-22 final.

👉🏽Es nota el treball als entrenaments i la qualitat de les jugadores que, tot i les baixes (portera inclosa), han desplegat un joc fluid en atac i una gran defensa.

👉🏽FELICITATS A TOT L’EQUIP!!!

🔴⚫️ Cadet femení 22 - 25 CHSL Sant Esteve sesrovires B

👉🏽Les nostres jugadores han lluitat fins al final d'un partit molt igualat.

👉🏽La línia de Treball fa que cada setmana sigui un partit intens.

🔴⚫️ Sant Joan Despí - Sènior Negre 32-26 (17-12)

👉🏽Derrota a casa del líder que s'aferma en la seva primera posició.

👉🏽Bon joc global de l'equip que no es veu reflectit en el resultat final.

👉🏽Inici molt igualat que es va mantenir fins al minut 20, a partir d'aquí les parades continuades del porter del Sant Joan i els seus contraatacs van ampliar la diferència al descans.

👉🏽Reacció a l'inici de la segona part que ficava al Sant Llorenç de nou en el partit acostant-se a 2 de diferència.

👉🏽El cansament de l'esforç realitzat i la major pressió defensiva del Sant Joan va tornar a obrir una bretxa que es va fer insalvable augmentant la diferència en els últims 5 minuts.

👉🏽Bon partit! A continuar treballant per a mantenir la segona posició!

🔴⚫️ Cornella ràpid 10 - 6 Benjamí

👉🏽Partit complicat, on els nens s'han divertit i ho han donat tot a la pista, coses a millorar, la efectividat dels tirs.

🔴⚫️ Sènior Femení 20-29 La Salle Montcada

👉🏽Partit contra el líder de la lliga, que venia guanyant els seus partits arrasant a tots els equips.

👉🏽Les nostres avui han tret el caràcter i l'handbol necessari per fer el millor partit de tot l'any.

👉🏽Una primera part on la Salle ha començat amb una defensa individual a tot el camp. Hem estat capaces de superar-la constantment amb entrades sense pilota de totes. I una grandíssima defensa ha fet que fins al minut 25 anéssim empatades. 2 perdudes ximples de pilota i un contratac fàcil d'elles han fet que al descans anéssim 12-16.

👉🏽La segona part hem mantingut el nivell defensiu, però el nostre atac ha estat una mica més espès.

👉🏽Però amb tot això, avui més que mai com a entrenador, em sento molt orgullós del partit que han fet les nostres jugadores. Competint així aviat es veurà reflectit en els resultats.