Cròniques 19 i 20 de febrer 2022

🔴⚫️ H. Espanyol B 17:28 Sènior Vermell

👉🏽Contundent victòria del Senior Vermell a Barcelona cimentada en una gran segona part.

👉🏽Cinquena victòria consecutiva del primer equip del SantLlo, aquesta vegada per un clar 17:28.

👉🏽Bona sortida dels nostres jugadors, que han comandat el marcador amb rendes mínimes però controlant el ritme de joc. Només les errades puntuals en els llençaments han evitat que la diferència fos més àmplia. 🏽Amb bones sensacions, s'ha arribat al descans amb 14:16 a l'electrònic.

👉🏽A la represa, recital defensiu del Sant Feliu, que ha deixat el parcial amb només tres gols en contra. La porteria ha ratllat a gran nivell, la defensa ha estat molt sòlida i contundent i això ha permès gols fàcils de contraatac. 🏽En atac estàtic, el ritme ha sigut dels del Baix Llobregat, que han anat augmentant les rendes al marcador conforme avançava el temps. 🏽Els locals ho han intentat fins el final, però la diferència ha estat insalvable i podria haver estat més gran si haguéssim estat més encertats a porteria. 🏽Resultat final 17:28.

👉🏽El Sant Llorenç continúa segon a la classificació de 1a Catalana amb 22 punts, a dos punts del líder, el CH Parets que ens visita la propera setmana.

👉🏽Partidàs!

💪🏽123 Sant LLorenç

🔴⚫️ Juvenil masculí 28 - 20 La Salle Bonanova

👉🏽Sòlida victòria de l'equip local, on no vam deixar cap oportunitat a l'equip rival d'acostar-se al marcador.

👉🏽Primera part dominada completament per part nostra on gràcies a bones accions defensives hem pogut realitzar contraatacs i ràpides transicions ofensives que han fet molt malt a la Salle i hem dominat totalment el tempo del partit.

👉🏽Segona part on el rival esta mes encertat en atac i canvia el model defensiu, però gràcies a una grandíssima porteria i bones accions ofensives, podem rematar el partit agafat una renta de fins a 9 gols, que hem sabut gestionar-la fins al final, on han fet un intent d'acostar-se al marcador per la seva defensa pressionant però un altre cop una gran porteria ens ha pogut mantenir el partit fins al resultat final

🔴⚫️ Infantil femení 13 – 22 Handbol Banyoles

👉🏽Partit on un mal inici amb moltes imprecisions ha sigut clau per no poder remuntar en cap moment.

👉🏽Tot i el resultat advers, l'actitud competitiva va en augment, però cal millorar l'encert cara a porteria.

🔴⚫️ Handbol Lleida Pardinyes 16 – 29 Juvenil Femení

👉🏽Partit força complert de l’equip que continua amb la bona ratxa de joc i resultats davant d’un bon rival.

👉🏽L’equip ha estat molt sòlid i regular durant els 60 minuts, que potser ha sigut la millora respecte altres partits.

Una molt bona defensa i atacs molt fluids amb un gran percentatge d’encert, han deixat un marcador a la mitja part de 8-15.

👉🏽A la segona han sortit amb la mateixa intensitat sense baixar el ritme, fins arribar al 16-29 final.

👉🏽Continuem líders invictes!!! 💪💪💪 🔴⚫🔴⚫

🔴⚫️ Berga 10 – 6 Aleví Expert

👉🏽Avui els alevins han jugat molt bé guanyant la 3a part 3 a 9.

👉🏽En general bones combinacions i una defensa acceptable

🔴⚫️ Amics HC 31 – 41 Cadet Masculí Negre.

👉🏽 Bon partit del nostre equip a Tarragona. L'equip ha sortit amb una bona intensitat, posant-se per davant en el marcador.

👉🏽 Partit molt ben treballat en la circulació de la pilota fins a arribar als extrems, eixamplant el camp i dificultant la defensa local. Resultat al final de la primera part. 16-21.

👉🏽 Segona part molt semblant, amb la mateixa intensitat on l'equip local ha pressionat més per intentar escurçar diferències, però hem pogut aguantar l'empenta, mantenir el resultat i imposar-nos al final del partit. Resultat final 31-41.

👉🏽 Bon partit nois!!!

🔴⚫️ Escola Benviure Groc 12 - 4 Aleví mini

👉🏽 Partit perdut, però la part positiva és que cada vegada es veu més el joc de conjunt davant les individualitats.