top of page

Cròniques 18 i 19 de desembre 2021

🔴⚫Sènior Vermell 31:32 H. Ègara.

👉🏽Al límit, ja que el gol al darrer segon dels visitants, va significar la derrota del nostre equip que, tot i així, acaba l'any en posicions de fase d'ascens, amb un partit menys (que es jugarà el 8 de gener).

👉🏽Partit molt igualat enfront el cinquè classificat, i així ho demostren els tempteigs del marcador al llarg del minuts. Avantatges visitants, empats i avantatges locals que es succeïen, fins arribar al descans amb 14:15 per als de Terrassa.

👉🏽A la represa, la tònica es repeteix, amb els egarencs i els de Baix Llobregat ensenyant totes les cartes.

👉🏽Els canvis defensius del Sant Llorenç van permetre arribar al final amb opcions. Gol de l'empat a manca de deu segons (31:31). Tot seguit, acció dels visitants que acaba en gol, que posava el 31:32 definitiu.

👉🏽El nostre equip és quart classificat amb 12 punts.

🔴⚫Juvenil masculí 24 - 20 Mataró

👉🏽Partit en el qual ens jugàvem els 2 equips la primera plaça.

👉🏽Primera part on comencem dominant amb bons atacs i el rival comença fluix amb moltes errades, agafant una renda de 5 gols, però a partir del minut 10 baixem el ritme i ells han començat a dominar, i al final de la part degut a decisions arbitrals ens hem anat mentalment del partit, acabant 3 gold per dota.

👉🏽A la represa hem fet “borrón y cuenta nueva” i jugar els 30 minuts finals com si res havia passat, i hem pogut remuntar fins empatar. 👉🏽Al minut 20, un temps mort de l'equip rival i un canvi del nostre model defensiu, junt amb una grandíssima porteria hem dominat els minuts finals, on degut a algunes errades nostres al contraatac es podria haver decantat per qualsevol.

👉🏽Gran esforç de tots i gran victòria que ens permet passar a segona fase líders de grup.

🔴⚫ Handbol Claret 30 - 20 Cadet Masculí Negre

👉🏽Últim partit de la primera part de classificació. Inicialment, s'ha mantingut la igualtat, però la nostra manca d'encert davant de porteria ha fet que l'equip rival anés agafant distància. Resultat al final de la primera part. 15-10

👉🏽La segona amb la mateixa sensació que la primera, l'equip contrari ha continuat treballant amb més encert de cara a porteria i això els hi ha permès jugar amb certa comoditat. Resultat final 30-20.

👉🏽Finalitzada la primera fase esperem que aquest període ens permeti canviar la dinàmica i segur que els resultats positius arribaran.

🔴⚫CHSL Infantil Femení 13 - 23 Club Handbol Santpedor

👉🏽Després d’una jornada molt dolenta la setmana passada, ens hem retrobat amb el bon joc.

👉🏽Tot i el resultat advers, s’ha vist una defensa molt més concentrada i segura, així com un atac més àgil i coordinat.

👉🏽Les nostres han sortit amb ganes i molta motivació!

🔴⚫ Juvenil Femení 20 - 22 Molins

👉🏽Derrota a l’últim partit de la primera fase davant d’un bon equip.

👉🏽Mal inici de partit amb un parcial en contra de 1-7 on l’equip ha estat molt perdut. A partir del minut 12 ha arribat la reacció i s’ha aconseguit empatar a 8 gols, arribant-se al descans amb un empat a 11.

👉🏽La segona part ha estat molt igualada i el partit s’ha decidit per petits detalls. Gran actuació de les noies que han demostrat no ser inferiors a cap equip del grup i que poden competir amb qualsevol.

👉🏽A seguir treballant i jugar la segona fase amb el mateix nivell i actitud.