Cròniques 12 i 13 de febrer 2022

🔴⚫️ Sènior Vermell 28:27 JH Mataró B

👉🏽El SantLlo pateix fins el final però aconsegueix sumar dos nous punts.

👉🏽El Sènior Vermell ha hagut de treballar de valent per sumar dos nous punts (ja són 20) enfront el jove equip mataroní que ha sortit en tromba i ha dominat pràcticament la totalitat del partit.

👉🏽Nova sortida dispersa dels nostres jugadors, encallats en atac que ha permès els visitants comandar el marcador. El 0:3 de sortida ha sigut premonitori. Els del Maresme han gaudit de rendes de 4-5 gols durant els primers minuts que han obligat als locals a aturar el partit. L'equip s'ha trobat més còmode en atac i ha aconseguit empatar 10:10 al minut 20.

👉🏽En aquell moment, el Sant Llorenç s'ha tornat a encallar contra la sòlida defensa del Mataró i les pèrdues de pilota i els contraatacs han provocat una desfeta abans del descans.

Preocupant l'11:17 que assenyala el marcador.

👉🏽A la represa, una vegada superats els primers intercanvis de cops de tots dos equips, els nostres jugadors s'han multiplicat en defensa, i han començat a retallar distàncies al marcador. Poc a poc, amb aturades puntuals de la porteria, una defensa contundent i un atac, ara sí, més elaborat, els de Sant Feliu s'han vist vius. Cinc gols, quatre, tres.... Dos...

👉🏽I així fins arribar a falta de 8 minuts, que hem empatat 23:23. Dues recuperacions de pilota en defensa ens han posat per davant a manca de 5' (26:25). El final, ajustadissim. El Mataró B ha pujat la defensa a individual, el Sant Llorenç jugaven en inferioritat però al darrer minut ha arribat en darrer gol que posava el +2 al marcador.

👉🏽Els visitants ho han intentat fins el final però els dos punts s'han quedat a Sant Feliu 28:27.

👉🏽El nostre equip continua segon a la classificació , empatat a punts amb el líder, CH Parets, que ens ha de visitar en dues setmanes.

👉🏽A continuar treballant!

🔴⚫️Cadet Masculí Negre - Handbol Igualada "B" 29-28

👉🏽Partit molt intens del nostre equip. 👉🏽Primera molt igualada, sense avantatges clars de cap dels dos equips. 👉🏽Resultat al final de la primera part. 14-15

👉🏽A la segona part el nostre equip ha sortit amb una miqueta més d'intensitat a la defensa, cosa que ens ha permès dificultar el seu joc i sortir al contracop. 👉🏽Malgrat això, les diferències a favor nostre no han superat els 3 gols. Final amb intensitat a causa del marcador ajustat, però ben resolt per part dels nostres.

👉🏽Resultat final 29-28.

👉🏽Continuem la ratxa, ja són 3!!!

🔴⚫️ Juvenil Femení 31 - Handbol Parets 19

👉🏽Victòria de les noies en un partit que han sigut superiores al rival.

👉🏽Bon partit en general de l’equip, tot i que hi han hagut trams una mica irregulars.

👉🏽Començament molt efectiu en atac on ràpidament van agafar una còmoda avantatge. A poc a poc el Parets va a començar a entrar al partit aprofitant algunes errades en defensa, arribant-se al descans amb victòria clara 17-10.

👉🏽A la segona part, moltes imprecisions i errades defensives van permetre al rival posar-se a 4 gols però, a partir del minut 10, les noies van desplegar el seu millor joc tornant a agafar distància al marcador fins el 31-19 final.

👉🏽Continuem líders del grup amb els tres partits de la segona fase guanyats 💪💪

🔴⚫️ Diumenge 13 de febrer, al pavelló de La Llana de Rubí a les 9:30 el CE Maristes de Rubí i el Clysa Special es varen enfrontar.

👉🏽A la primera part el marcador era 10 a 3, i el partit va acabar amb 17 a 5 i tres de nosaltres lesionats.

👉🏽Els dos equips estaven bastant igualats Els nostres amb tirades a porta que els de Rubí. Aquest, però van ser més eficients com demostra el marcador.

👉🏽La lesió i retirada d'una de les jugadores a la primera part va transformar-se amb una manca de canvis i una font de desànim.

👉🏽Malgrat tot el partit va ser apassionant.

👉🏽Els esperem a la tornada a casa nostre a veure si girem el resultat.

🔴⚫️ Sènior femení 28-25 Berga

👉🏽Victòria molt soferta de les nostres. Començant molt endollada en defensa i sortint a la contra el que ens va permetre el 8-3 en el marcador.

👉🏽En aquest moment Berga va reaccionar i nosaltres no vam estar a l'alçada amb un 0-10 de parcial al minut 15.

👉🏽Aconseguim tornar a centrar-nos en defensa i ens va permetre anar al descans 12-13.

👉🏽Una segona part molt seriosa de les nostres, amb una defensa dura i atacs més clars, ens van permetre donar la volta al marcador, encara que la diferència de 3 no es va donar fins als últims 4min.

👉🏽Felicitar l'equip per la victòria i a continuar treballant.

💪🏽123 Sant LLorenç

🔴⚫️ Infantil femení 23-12 Mataró

👉🏽Molt bon partit de les nostres infantils on no s'han deixat contagiar del ritme de joc de l'altre equip i han dominat el partit des del minut 0.

👉🏽Bona mobilitat de pilota i molt ben vistos els espais. Continuem fallant molt de cara a porteria, però avui la nostra portera ha estat molt efectiva.

👉🏽Bona defensa amb ajudes i pressionant les passades que han fet posar nervioses a les de Mataró.

👉🏽Punts molt importants que ens situen en el 2-3 lloc de la classificació. Continuem treballant!

🔴⚫️ SC Handbol Esplugues B 15 -34 Infantil Masculí