Cròniques 11 i 12 de desembre

🔴⚫️ Aleví expert 4 – 12 Gavà

👉🏽Derrota clara en la que els nostres no han fet un bon joc.

👉🏽Els errors en la passada, les pilotes perdudes i els llançaments fallats s'han succeït al llarg del partit impedint que poguéssim disputar el marcador en cap dels 4 parcials.

👉🏽Cal seguir treballant als entrenaments per millorar el joc.

🔴⚫️ Ràpid de Cornellà 20 -19 Juvenil Femení

👉🏽Derrota molt dura i totalment injusta davant del líder.

👉🏽L’equip ha jugat un partidaç tant en atac com en defensa i ha estat superior tot el partit. Atacs molt fluids i defensa intensa que l’únic que permetia eren llançaments des de lluny al rival, han permès arribar al descans amb una avantatge de 8-11.

👉🏽A la represa s’ha mantingut la distància, inclòs ampliant-la fins a 4 gols. Un últim tram de partit amb molta mala sort i un parell de jugades finals molt dubtoses que han afavorit al rival, ha deixat el marcador final en 20-19 amb un gol del Cornellà a l’últim segon.

👉🏽Tot i la dolorosa derrota, les noies han de estar orgulloses del gran partit i de l’actitud que han mantingut. Només resta felicitar-les a totes i continuar treballant perquè tenim equip per llarg.

🔴⚫️ Cadet Masculí Negre 28 - 44 C.E. La Salle Bonanova

👉🏽Un altre partit amb la mateixa sensació de què podem fer més a estones, però no són capaços de mantenir el ritme necessari contra equips més treballats. L'equip rival ha sortit més concentrat i ha agafat la davantera de bon començament. Resultat al final de la primera part. 11-21

👉🏽La segona ha estat molt semblant que la primera, alguns moments puntuals però sense continuïtat. Cal animar-se, treballar i esperar que tot això doni resultats positius. Resultat final 28-44.

🔴⚫️ Club Handbol Martorell 34 - 5 CHSL Infantil Femení

👉🏽Malauradament aquesta jornada hem fet un dels pitjors partits de la temporada.

👉🏽Novament, ens hem trobat un rival molt superior en tots els aspectes, que ens ha guanyat clarament amb una defensa organitzada i agressiva, junt amb un contraatac ràpid i eficient.

👉🏽Tot i haver tingut una setmana intensa i productiva als entrenaments, no hem sabut materialitzar-ho al partit: principalment passades erràtiques i molts problemes a la hora d’organitzar-nos ràpidament en defensa davant dels contraatacs. Seguim!

🔴⚫️ Sant Boi 8 - 35 Infantil Masculí

👉🏽Partit on els nostres han portat l'avantatge durant tot el temps de joc.

👉🏽Bones defenses i contraatacs han permès als nostres de gaudir d'una victòria còmoda.

👉🏽Seguirem treballant!

🔴⚫️ Amposta 31 - 39 Juvenil Masculí

👉🏽Partit complicat, tot i el resultat, degut a que anàvem justos d'efectius i a l'atac que proposava l'Amposta amb 2 pivots.

👉🏽Primera part on hem començat endollats en defensa i encadenant bones accions d'atac, que ens han permès agafar una renta de 3 gols que s'ha mantingut durant tota la part.

👉🏽Segona part en la qual hem començat bastant igualats però pèrdues de pilota en atac han permès a l'equip rival situar-se a un gol al marcador.

👉🏽Però hem sabut sobreposar-nos amb bones accions defensives i transicions ofensives i hem eixamplat el marcador fins al resultat final.

👉🏽Bon partit que ens permet lluitar per la primera plaça la setmana vinent contra el Mataró a casa.

🔴⚫️ CH Sant Andreu 27 - 35 Sènior Negre (12-17)

👉🏽Victòria important per començar la segona volta que ens manté en segona posició.

👉🏽Primera part on les parades en la porteria del Sant Llorenç unida a l'efectivitat en atac va deixar encarrilat el partit.

👉🏽Segona part sense complicacions en el resultat va fer que s'igualés una mica el joc tornant-se més agressiu per la permissibilitat arbitral.

👉🏽La millora considerablement de l'atac i intensitat defensiva fa somiar amb la classificació per a la fase d'ascens.

👉🏽A continuar amb el treball per a arribar a aconseguir els objectius!

🔴⚫️ Sènior fem 19-32 CH Sant Esteve Sesrovires

👉🏽Primer partit de la segona volta, on durant els primers 20min hem competit molt bé arribant al 9-9 en el marcador, però el seu canvi defensiu i les nostres fallades han fet que s'escapessin en el marcador al descans.

👉🏽La segona part no hem estat capaces de retallar diferències, encara havent jugat millor, però no hem materialitzat els llançaments.