top of page

Comunicat oficial


CHSL

Club Handbol Sant Llorenç

Sant Feliu de Llobregat


Benvolgudes famílies,

Des del Club Handbol Sant Llorenç esperem que tots els jugadors/es, entrenadors/es, delegats/es i famílies us trobeu bé, després d'aquests 21 dies que ja portem tancats a casa, aportant el nostre gra de sorra perquè aquesta crisi sanitària s’acabi i puguem tornar a trobar-nos al Pavelló Municipal d'Esports Andrey Xepkin, gaudint d'allò que ens agrada: l'HANDBOL.

Però com sabem que la vida després d'aquest ensurt continuarà, i així ha de ser, des del Club continuem treballant en el dia a dia, i per això hem creat una estructura amb la directiva i l'staff tècnic per mantenir, encara que al ralentí, la vida de la nostra entitat i valorar aquest final de temporada, malgrat no saber encara quines decisions es prendran per part de les autoritats i quin serà aquest final.

El contacte entre els coordinadors i els entrenadors/es s'està fent de manera habitual, de la mateixa manera que la directiva ens reunim periòdicament per videoconferència i ja treballem amb la mirada posada en la temporada 2020-2021 i amb prendre decisions per sortir amb més força que mai, una vegada s'hagi acabat aquest malson.

No cal dir que totes les propostes, suggeriments, dubtes, que ens vulgueu fer arribar, ho podeu fer a través de l'adreça de correu electrònic: info.chsantllorenc@gmail.com.

Amb moltes ganes de retrobar-nos el més aviat possible, us donem un cop més les gràcies pel vostre suport al CHSL, ens aquests moments difícils que tothom estem passant.

Rebeu una abraçada i una salutació ben cordial.

Sant Feliu de Llobregat, 3 d’abril de 2020.

La Junta

Club Handbol Sant Llorenç

Comments


bottom of page