CH Sant Esteve Sesrovires B 32-39 Cadet Masculí

🔴⚫️ CH Sant Esteve Sesrovires B 32-39 Cadet Masculí

👉🏽Partit difícil pel nostre equip, ja que era contra, a priori, un rival amb una classificació inferior. La sortida ha estat una miqueta de tanteig per totes dues bandes.

👉🏽Aquesta primera part s'ha pogut fer un bon treball i imposar la nostra superioritat física a poc a poc, agafant avantatges que han arribat als 5 gols a la meitat del partit, on el marcador ha estat de 14-19.

👉🏽Segona part molt diferent. El rival ha començat a intensificar molt, pujant les seves línies en defensa fins arribat a fer pressió tot el camp, a més la pressió de la grada ha pujat molt, fins i tot excessivament, i hem començat a patir.

👉🏽Un ventall d'exclusions ens ha fet que gairebé tota la segona part defenséssim amb 5 o fins i tot, un parell de vegades, amb 4. Resultat d'això ha estat que el rival ha capgirat el marcador i s'ha ficat un per sobre.

👉🏽Aquí una decisió tècnica de la nostra entrenadora i l'esperit dels nostres jugadors ens ha fet canviar la dinàmica i emportar-nos el partit amb una, necessària, renda suficient. Resultat final 32-39

👉🏽Enhorabona per no perdre mai la cara la partit. Continueu així!!