CH Sant Esteve de Palautordera Blanc vs Cadet Masculí

🔴⚫️CH Sant Esteve de Palautordera Blanc 35-25 Cadet Masculí

👉🏽Sortida molt difícil, marcada per les baixes, a un lloc on sempre es fa bon handbol. Dues absències a les primeres línies més la d'un extrem del nostre equip han estat massa avantatge per afrontar aquest tipus de partits. Hem patit aquesta manca de fons d'armari per poder mantenir un to moltalt davant d'un rival molt físic i compacte.

👉🏽El començament no ha estat dolent, aguantant l'empenta de l'equip local amb distàncies molt curtes, no sense molt treball defensiu per totes dues parts. Distàncies de 3 gols fins més enllà de la meitat de la primera part on el cansament s'ha començat a notar i el nostre rival ha aprofitat de ficar-se a una diferència que, gairebé, es quedaria fins al final del partit amb un marge de 7-8 gols per sobre. Resultat al final de la primera part. 20-13.

👉🏽Segona part amb més voluntat que encert, el cansament ha fet que veiéssim errades molt poc comunes de llançament que combinades amb un encert molt gran de cara a porteria del nostre rival, ha fet que qualsevol intent d'apropament al marcador fos infructuós.

👉🏽La diferència de la primera part s'ha mantingut, fins i tot ampliat sobre la franja dels 10 gols on s'ha jugat tota la segona part. Malgrat això, els nostres no ha deixat mai d'intentar-ho, més amb el cor que amb les cames. Resultat final 35-25.

👉🏽Partit, una altra vegada, per valorar l'esforç dels nostres que malgrat ser coneixedors de les baixes han competit d'una forma molt meritòria. Extreure el bon partit de tots dos equips i a desitjar que a la tornada puguem jugar amb tots els nostres efectius per gaudir d'una bona estona d'handbol.