CH Sant Esteve de Palautordera B vs Sènior Vermell

🔴⚫CH Sant Esteve de Palautordera B 27:36 Sènior Vermell

👉🏼El Sant Llorenç tanca una segona volta espectacular amb una victòria que certifica la classificació per a les Fases d'Ascens a Lliga Catalana.

👉🏼Es podien donar moltes combinacions possibles a la darrera jornada, per tal de que el SantLlo certifiqués la seva classificació, i ha optat per la via directa. Ha superat el CH Sant Esteve de Palautordera B per un clar 27:36.

👉🏼L'inici del partit ha estat molt seriós. Un parcial 0:3 de sortida ha deixat veure les cartes de tots dos conjunts. La porteria del nostre equip estava entonada i la defensa era sòlida. Només en atac ens faltava un xic de punteria. Tot i així, els locals han anat fent el seu partit, mentre que els de la capital del Baix Llobregat, paulatinament, es feien amb el control del partit. El marcador al descans ja assenyalava un clar 11:18.

👉🏼A la represa, igual i intercanvi de gols de tots dos conjunts que, evidentment, afavoria els nostres. Amb el marcador 20:29, un nou temps mort local ha intentat reduir les diferències amb un canvi defensiu que ha funcionat momentàniament. Els del Montseny, animats pel públic, han reduït el marcador a sis gols. Ha sigut un miratge. El Sant Llorenç no ha baixat pistonada i ha sentenciat al darrer tram. Marcador final 27:36, dos nous punts a la butxaca i la classificació matemàtica i definitiva per a les Fases d'Ascens a Lliga Catalana per segon any consecutiu.

👉🏼El nostre equip, ara sí, tanca la primera fase de competició amb 26 punts, quart, tancant el grup d'honor. Una segona volta espectacular, aconseguint 17 punts de 20 possibles ha permès al Sant Llorenç, aconseguir aquesta important fita.

👉🏼Ara, dues setmanes de descans. A la tornada de Setmana Santa, comença la fase definitiva de la lliga on el nostre equip visitarà el camp del BM Polinyà, líder de l'altre grup.