Castelldefels vs Benjamí Negre

🔴⚫️Castelldefels 5-11 Benjamí Negre

👉🏽Partit que encara que hàgim guanyat 3 de les 4 parts, ha estat un partit molt dur i que els benjamins han hagut de treballar tota l'estona per a poder tirar-lo endavant contra un equip que ha millorat notablement a l'altre partit.

👉🏽El primer quart, els benjamins surten molt freds en defensa amb molt poca intensitat i descurant molt al seu atacant que això els feia fer gols molt fàcils. A més amb un atac molt poc fluid i que ens costava trobar situacions clares, però al final hem aconseguit treure un bon empat 8-8.

👉🏽El segon quart els benjamins surten més desperts i amb molta més intensitat en defensa que feia que al rival contrari li costarà trobar llocs per les bones ajudes que feien. A més amb l'atac molt més fluid amb molt bones combinacions i amb moltes passades i va que feia que el contrari rival li costarà defensar-nos 2-8.

👉🏽La tercera habitació on una altra vegada han sortit adormits i sobretot amb moltes fallades de cara a porteria amb tirs molt clars i on en defensa ens estàvem molt còmodes, ja que han fet molt bones combinacions l'equip contrari. Encara tot això els nostres no s'han donat per vençut i han continuat lluitant l'habitació i guanyant per la mínima en l'última jugada 5-6.

👉🏽L'últim quart ha estat un gran quart tant en defensa com en atac, sense deixar opció a l'altre equip i amb un molt bon paper de la nostra portera 1-9.

👉🏽En conclusió bon partit dels benjamins que estan per molt bon camí però encara queda per millorar.