Cadet Masculí vs. Handbol Sant Quirze

🔴⚫️Cadet Masculí 35-36 Handbol Sant Quirze

👉🏼Primer partit de la segona fase. Un partit per aprendre. De començament el partit s'ha desenvolupat amb avantatges sempre sobre els dos gols de l'equip visitant però sota una igualtat en el joc, amb un intercanvi de gols i mantenint-se en aquesta franja constantment. Resultat al descans de 18-20.

👉🏼Segona part molt semblant en un inici. Cap a la meitat d'aquest període, el nostre equip ha començat a trobar-se més còmode en atac i amb jugades elaborades ha canviat la dinàmica d'anar per sota amb molt d'encert de cara a la porteria.

👉🏼Això ens ha fet posar-nos fins a 5 gols de diferència faltant aproximadament cinc minuts. A partir d'aquí hem entrat en una fase on no hem sabut mantenir el resultat i entrat en una espiral de nerviosisme i desencerts que ens ha fet perdre el partit en l'última possessió. Resultat final 35-36

👉🏼Animar als nois i a ensenyar-los que aquestes situacions s'han d'aprofitar per a aprendre tots i que en un futur es puguin gestionar de la manera correcta.