Cadet Masculí vs Handbol La Garriga

🔴⚫️Cadet Masculí 42-33 Handbol La Garriga

👉🏽Partit molt complet del nostre equip. De bon començament hem començat a treballar molt davant d'un rival que ens ha generat molta dificultat l'hora d'aturar el seu atac degut a la seva mobilitat. Malgrat això el nostre encert en atac ens ha permès portar l'avantatge al marcador amb distàncies sobre els 4 o 5 gols de diferència a favor nostre. Resultat al descans de 22-17.

👉🏽Segona part amb més treball defensiu nostre un s'ha pujat la intensitat i mantingut l'encert en atac. Fruit d'això ens hem avançat amb distàncies de més de 10 gols a partir de la meitat d'aquesta part. La distància s'ha mantigut malgrat la duresa en algunes accions del nostre rival.

👉🏽Partit molt seriós davant d'un rival difícil que ens permet continuar la senda de les victòries en un grup molt equilibrat. Resultat final 42-33