Cadet Masculí vs CH Sant Esteve de Palautordera Blanc

🔴⚫️Cadet Masculí 22 - 32 CH Sant Esteve de Palautordera Blanc

👉🏽"Last Dance" pels nostres aquesta temporada. Un partit contra un gran rival, feia suposar que fins a l'últim moment hauríem de treballar amb tot el que teníem. Sortida amb molta empenta de l'equip visitant, un equip amb una gran presència física i amb una porteria molt bona.

👉🏽Les distàncies han començat a crear-se de forma natural pel nostre rival, ja que ens ha costat mantenir la línia avançada que pogués aturar els seus llançaments exteriors, que no era prou per contrarestar amb les nostres bones combinacions en atacs, intentant sempre buscar el llançament més adient.

👉🏽Malgrat tot això s'ha arribat amb marges de tres gols de diferència per l'equip rival fins cap al minut vint que els nostres no han pogut mantenir la intensitat del cos a cos, obrint-se una escletxa que seria definitiva. Resultat al final de la primera part, 11-18.

👉🏽Segona meitat on els nostres ho han continuat intentant sense recompensa, perquè l'actuació del porter rival ha estat fora de sèrie, obligant-nos a variar els nostres llançaments a causa de la seva gran efectivitat.

👉🏽Malgrat això els nostres no han deixat de lluitar, com tota la temporada, i mai han perdut la cara al partit malgrat que les diferències al marcador no animaven. Resultat al final del partit 22-32