top of page

Cadet Masculí vs. CH Salou

🔴⚫️ Cadet Masculí 34-27 CH Salou

👉🏽Primer partit de la segona volta de la fase de grups. Partit molt diferent del que ens van trobar a l'anada. El rival ha sortit ben plantat i amb intensitat, les diferències han estat molt curtes per qualsevol de les dues bandes amb un joc bastant efectiu per part de tots dos equips de cara a porteria. Resultat a la meitat del partit. 17-17

👉🏽Segona part molt semblant durant els primers deu minuts pel que fa a la dinàmica de l'intercanvi de gols.

Després el nostre equip ha pujat la intensitat en defensa i això ens ha permès assolir el capdavant a poc a poc. Aquesta intensitat no ha minvat amb el pas dels minuts i ha suposat el fet d'arribar amb la màxima diferència al final del partit.

👉🏽Treball en defensa, intensitat i contracops han estat les armes que han decantat la balança del nostre costat. Resultat al final del partit: 34-27