Cadet Masculí vs BM Granollers Atl

🔴⚫️Cadet Masculí 37-37 BM Granollers Atl

👉🏽Tornada als partits de casa després d'un parell de derrotes a camps complicats. Un partit amb una variació significativa, ja que el nostre porter ha estat baixa, li desitgem una prompta recuperació, i un dels nostres jugadors de camp ha jugat a la seva posició amb un resultat molt satisfactori.

👉🏽La primera part ha estat molt igualada, on tots dos equips han treballat molt bé amb els atacs una miqueta per sobre les de defenses, les diferències no han estat mai significatives i els dos equips han lluitat força. Cap al final d'aquesta part hem pogut agafar una mínima diferència fins a arribar al resultat de la primera part amb 21-18.

👉🏽Segona on hem aconseguit ampliar el marge de diferència de gols, la nostra defensa ha pogut treballar amb més intensitat i aturar la seva sortida de contragol. El marge ha anat ampliant-se fins a situar-nos per sobre del marge dels cinc gols al primer terç d'aquesta part. El nostre rival no ha defallit i ha anat apropant-se, amb intensitat i alguna variació defensiva, al marcador cosa que no ens ha permès treballar amb tranquil·litat, malgrat això les distàncies han anat apropant-se fins que ens han empatat a l'últim minut, malgrat tenir la pilota per guanyar no hem tingut sort en el llançament. Resultat final 37-37

👉🏽Sensació difícil, ja que haguéssim pogut guanyar i no ha pogut ser. Tot i això, ha estat un bon partit.