Cadet Masculí 41 - 33 Handbol Gavà “A”

🔴⚫️Cadet Masculí 41 - 33 Handbol Gavà “A”

👉🏽Partit amb un rival que per circumstàncies de la competició, és la quarta vegada de la temporada que ens enfrontem. Com cada vegada anterior el partit ha estat una batalla, jugadors amb molta intensitat que sempre ens fan tenir un esforç extra.

👉🏽Com els últims partits la sortida ha estat perfecta, sense fissures i imposant el nostre ritme. Un joc combinatiu nostre feia front als seus llançaments exteriors i la nostra porteria, molt entonada, ens ha fet anar, de mica en mica, agafant diferències més grans fins a arribar al final de la primera part amb el resultat de 23-15.

👉🏽Segona meitat on les concessions han estat mínimes per tots dos equips, intensitat, treball i esforç per totes dues bandes. El nostre equip ha continuat picant pedra, tant en defensa com en atac i intentant que les diferències no baixessin de la renda que portàvem del descans.

👉🏽L'equip s'ha mantingut amb la sang freda que requereixen aquests partits i sempre amb molta concentració. Malgrat que cap al final del partit l'equip visitant ho ha intentat, els nostres han respost amb una autoritat molt gran i demostrant que el treball que s'ha fet durant tot l'any té la seva recompensa. Resultat final de 41-33

👉🏽Una altra vegada més un gran partit dels nostres; voluntat, esforç, sacrifici, companyonia i bona direcció per part de l'entrenadora és el que ens defineix.

👉🏽Com sempre: Enhorabona, nois!!!