Cadet Masculí vs Handbol Cooperativa Sant Boi

🔴⚫️Cadet Masculí 33 - 40 Handbol Cooperativa Sant Boi

👉🏽Visita del líder en una jornada de recuperació, que ja marcava de sortida el grau d'exigència que tindria el partit.

👉🏽De bon començament els dos equips han hagut de mantenir una intensitat i concentració màxima en un partit molt igualat. Les diferències no han estat molt grans, sempre a favor de l'equip visitant, d'uns tres o quatre gols, això ens ha fet haver de lluitar moltíssim i fer un treball en defensa enorme davant d'un equip que no et deixa relaxar ni tan sols un segon.

👉🏽Una primera part impecable, amb dos equips molt motivats i amb una defensa per sobre dels atacs. La variant d'una defensa mixta a un jugador nostre, ens ha fet patir i haver de treballar més encara perquè les diferències no fossin més grans. I amb un gol als últims segons, hem deixat el marcador amb un resultat de 14-15 al final de la primera part.

👉🏽Segona meitat on el partit ha entrat en una dinàmica diferent, marcada potser per l'esforç de la primera part que ha estat enorme pels nostres jugadors. Aquí, l'equip visitant ha pogut mantenir més el ritme de joc a causa de treure més rendibilitat de la seva segona unitat i afegit al cansament de la nostra primera més alguna situació d'inferioritat per exclusions per dos minuts, ha fet obrir una escletxa en el marcador que, al cap i a la fi, ha estat definitiva.

👉🏽Una vegada oberta aquesta diferència, el partit ha tingut una fase d'intercanvi de gols que no ha tingut variació fins al final del partit on s'ha arribat amb el resultat de 33-40

👉🏽Felicitar els nanos per fer-nos gaudir d'un gran partit d'handbol i treure el positiu de la derrota, pensant en la clara evolució del joc que hem tingut ara que arriben els últims partits de la temporada.