Aleví mini vs Handbol Ribes Detersolin Vermell

🔴⚫️Aleví mini vs Handbol Ribes Detersolin Vermell

👉🏽Bon nit famílies !!! Ja tornem a ser-hi, un altre cap de setmana de competició. Aquesta vegada enfront del 9è de la lliga, el Handbol Ribes Detersolin Vermell.

👉🏽Aquests dies ha tornat el fred de l’hivern i, aprofitant el moment, l’equip ha parat una mica la seva evolució i ha tornat als dies “gelats” en que les coses no marxaven bé.

👉🏽Hem perdut els 4 quarts i el partit, però els que han anat hauran vist que això es podia haver guanyat o empatat. Fins i tot durant el primer quart ho hem vist!!!

👉🏽Hem començat 1-8 perdent, però 5 minuts d’inspiració (entrenador, així sí!!!) han fet que féssim un parcial de 8-0 i ens poséssim 9-8. A partir d’allà, intercanvi de cops i hem acabat 12-14. A prop.

👉🏽Els jugadors s’han esforçat (això és innegable, i d'agrair), però l’extra de motivació que agafes en moments com aquest, s’ha escapat.

👉🏽La resta de quarts han costat una mica més. El problema principal ha estat l’imprecisió en les passades: massa errades en coses que, des de fora, “es veuen senzilles”.

També s’ha de dir que no hem tingut sort cara a porta, 5-6 als pals, i el seu porter que ha fet bones aturades.

👉🏽Tercer i darrer quarts molt bé en defensa però amb això no ens ha arribat.

Al final, partit perdut i ara toca recuperar bones sensacions als entrenaments. Els hi hem fet un parcial de 8-0!!! Els cracks saben jugar!!! Ara falta entrenar concentrats per consolidar això!! Àxel (entrenador): hi ha feina per davant però.....hi ha equip!!! S’està fent bona feina!!!

👉🏽El dia ens ha deixat un parell de detalls addicionals: (1) l’equip ha presentat la seva nova mascota, la sargantana Llorenç!! A veure si ens dona sort pel que queda de lliga. (2) els Benjamins “negre”, els nostres germans petits, han guanyat a casa, enfront del Castelldefels blau, el seu primer partit de la lliga. ENHORABONA peques!