Aleví Mini vs Finestrelles SC H Esplugues Mixte

🔴⚫️Aleví Mini vs Finestrelles SC H Esplugues Mixte

👉🏽Bona setmana famílies de l’handbol St Llorenç! Jornada 15 de lliga enfront del Finestrelles SC H Esplugues Mixte, 7è classificat (nosaltres 11è).

👉🏽Partit jugat dissabte a les 9:00, en un dels darrers cops de fred que li queden a aquest hivern (5 graus sortint de casa).

👉🏽Altre cop es va perdre (12-4) deixant bones sensacions. Es va rebre “mini-pallissa (+5) al primer quart, però els altres es varen perdre de 2, 3 i 4 respectivament. El segon i tercer quart anàvem empatats a falta de 2 minuts....però ens va faltar una mica de paciència.

👉🏽Eren una mica més bons que nosaltres però es podia haver aconseguit alguna cosa més. La frase del partit i de la temporada ja la tenim: “Asegureu el pase”, de l’entrenador Àxel. Ha quedat guanyadora per repetició (no menys de 30-40 vegades per partit, amb un acumulat de més de 500 en el que portem de temporada). Espectacular.

👉🏽S’ha de dir que els jugadors s’esforcen d’allò més cada partit; aquest cap de setmana, altre cop només 5 jugadors (gladiadors), que acaben fets mistos de cansanci. Cada vegada combinen millor, la defensa ja comença a funcionar... Sí !!!!!

👉🏽I ara ens queda el més difícil: tranquilitat i passes. Això costarà!! Tot i ser 5, es deixen portar per l’emoció de poder remuntar, no paren 1 segon quiets (com a casa!!!) i amb aquestes ànsies, passes com si estiguessin al minut 59 de la final de Champions, 2 avall. A veure si l’entrenador troba la fórmula per practicar això als entrenaments....i que funcioni al petits :-)

👉🏽Hem començat a fer les fotos oficials de la temporada amb la nostra mascota, la sargantana Llorenç!