Aleví expert vs Sarrià de Ter

🔴⚫️Aleví expert 8 - 8 Sarrià de Ter

👉🏽Primers punts de la segona fase obtinguts en un partit que ens ha de servir de referència per al futur. Els partits s'han de lluitar fins al final, perquè quan els competeixes tens moltes possibilitats d'endur-te’n un resultat positiu.

👉🏽Hem començat molt bé el primer quart; fiables en atac i actius en defensa. Però el Sarrià és un bon equip amb alguns jugadors de gran nivell que ens costava molt defensar. Hem arribat molt igualats als últims minuts, però en les jugades decisives, una combinació de mala sort en el llençament i bones intervencions del seu porter, han decantat el marcador 7-9 en contra.

👉🏽En el segon quart no hem estat bé. Hem entrat freds, essent incapaços d'aturar el seu joc amb el pivot, i s’ha esvaït la seguretat en l'atac. Hem acabat amb un clar 4-8.

👉🏽La clau ha estat el tercer quart. Amb el partit pràcticament perdut no ens hem vingut avall. Hem fet una bona sortida, fins agafar una bona renda de 4 gols. Hem encadenat alguns errors que ens han fet perdre aquest avantatge però, en contra del que és habitual, hem estat bé en les jugades decisives, guanyant el quart per 9-8.

👉🏽L’últim quart ha estat molt emocionant. Sense dominar clarament hem mantingut sempre petits avantatges. Hem sabut atacar bé i la defensa s’ha esforçat bé per minimitzar als seus jugadors clau. Amb una mica de fortuna sempre necessària hem arribat al 8-6 final, amb el que hem empatat el partit.

👉🏽Un partit i un resultat que són una gran dosi d’energia per als jugadors que veuen recompensat el treball en els entrenaments.