Aleví Expert vs Esplugues

🔴⚫️Aleví Expert 11-5 Esplugues

👉🏽Victòria clara contra l'Esplugues en l'últim partit de la primera fase jugat al Xepkin.

👉🏽El primer quart ha tingut molt ritme, amb jugades ràpides i gols per part dels dos equips. Hem mantingut sempre l'avantatge gràcies a un bon percentatge d'efectivitat. Però en cap moment hem pogut controlar el seu atac, essent massa tous en defensa contra un rival amb força jugadors de primer any.

👉🏽Amb la consigna d'apretar en defensa, hem tornat a la pista al segon quart. El ritme del partit ha baixat i, en conseqüència, el marcador ha estat més ajustat. Però en els últims minuts del quart les jugades decisives s'han resolt al nostre favor gràcies a un parell de bones actuacions del nostre porter i molta seguretat en atac.

👉🏽En la segona meitat s'ha repetit l'esquema dels dos quarts precendents, un tercer de marcador elevat amb poca intensitat defensiva i un últim quart molt més travat. Però aquest cop la sort ens ha girat l'esquena i hem estavellat contra els pals els últims llançaments del partit. L'últim parcial s'ha resolt amb empat, provocant el 11-5 final.

👉🏽Partit per aprendre que hem d'apretar molt més en defensa si volem estar a l'alçada dels propers rivals als que ens enfrontarem.