top of page

Aleví expert vs Voramar A

🔴⚫️Aleví expert 8 -8 Voramar A


👉🏽Segon empat consecutiu que, malgrat no tenir cap efecte en termes de classificació, ens proporciona bones sensacions en el tram final de la temporada.


👉🏽Hem entrat bé al partit, assegurant els atacs però una mica tous en defensa. El moment clau ha s’ha produit a mig quart quan, en inferioritat numèrica, hem aconseguit un parcial de 2-0 a favor. A partit d’aquell moment, amb la defensa molt més ajustada, hem consolidat un lleuger avantatge que hem mantingut fins al final.


👉🏽El segon quart ha estat molt més fluix en atac. Imprecisions en el llançament i errors en la presa de decisions han anat descentrant als jugadors i hem perdut clarament el parcial.


👉🏽En el tercer quart hem tornat a afinar, tant en atac com especialment en defensa. A mesura que avançaven els minuts ens anava pesant el cansament però hem arribat al final amb un avantatge clar.


👉🏽En l’ultim quart no hem atacat malament, potser una mica precipitats en algunes fases. Però no hem pogut aturar als seus millors jugadors, que trobaven espais per llençar amb facilitat.


👉🏽Encara ens queda un partit, probablement el més difícil, per intentar aconseguir una victòria en aquesta segona fase. A continuar treballant!!


💪🏽123 Sant LLorenç
Comments


bottom of page