3 de 3 a la Copa

Copa Federació 1a Catalana Sènior Masculina-Primera Fase-D

29 Sènior Vermell

28 CJH Mataró B

➡️ Ple de victòries, en els tres partits jugats. Aquesta amb el patiment, que el Santllo porta al seu ADN. Partit molt igualat on els nostres no han sortit gaire endollats i això ha fet que només una recuperació a la darrera jugada de la primera part que ha finalitzat amb gol, ens hagi permès arribar al descans amb un 14 a 13.

➡️ Un bon començament de la segona part ens ha donat tres gols d'avantatge, però amb una bona reacció el @cjhmataro ha tornat a empatar el partit al minut 10 d'aquesta segona part i mostra de la igualtat entre els dos equips ha estat els constants empats fins als darrers minuts, on dues bones aturades del nostre jove porter, ens ha permès sumar dos punts que ens deixen primers de grup a falta d'una jornada.

➡️ Ha seguir treballant per aconseguir els punts que ens falten per acabar primers de grup i lluitar per la Copa Federació.