top of page

Nova derrota del Santllo


HANDBOL LLEIDA PARDINYES 29 – 22 CHSLL

La visita a les terres de ponent es va saldar amb una nova derrota davant d’un equip que opta a una de les places d’ascens i que compte amb una plantilla barreja de joventut i veterania, que va manar sempre al marcador i que va saber modular el temps del partit en els moment en que el nostre equip es va apropar al marcador.

Tot i la derrota, podem treure bones sensacions dels nostres jugadors que no van baixar mai els braços i que fins el minut 50 van tenir clares possibilitats d’endur-se punts d’aquesta visita.

Una primera part amb una molt bona defensa i amb els nostres jugadors encertats a l’atac, va fer que s’arribés a la meitat del partit amb un resultat de 15-13 i amb tot per decidir-se a la represa.

La segona part, amb un equip rival amb més intensitat i kgs en defensa, va fer més difícils la feina dels nostres jugadors alhora de finalitzar les jugades i va fer que, a partir del minut 50’ la fatiga i les dificultats per reduir les diferències va fer que poc a poc aquesta s’ampliés fins a arribar al resultat definitiu.

La setmana vinent ens hem d’enfrontar amb un altre equip amb aspiracions: el Sant Cugat, que a la primera volta vam aconseguir una victòria molt ajustada. Un partit de gran importància per l’equip, lluny de Sant Feliu.

bottom of page