top of page

Nova derrota del Santllo


HANDBOL LLEIDA PARDINYES 29 – 22 CHSLL

La visita a les terres de ponent es va saldar amb una nova derrota davant d’un equip que opta a una de les places d’ascens i que compte amb una plantilla barreja de joventut i veterania, que va manar sempre al marcador i que va saber modular el temps del partit en els moment en que el nostre equip es va apropar al marcador.

Tot i la derrota, podem treure bones sensacions dels nostres jugadors que no van baixar mai els braços i que fins el minut 50 van tenir clares possibilitats d’endur-se punts d’aquesta visita.

Una primera part amb una molt bona defensa i amb els nostres jugadors encertats a l’atac, va fer que s’arribés a la meitat del partit amb un resultat de 15-13 i amb tot per decidir-se a la represa.

La segona part, amb un equip rival amb més intensitat i kgs en defensa, va fer més difícils la feina dels nostres jugadors alhora de finalitzar les jugades i va fer que, a partir del minut 50’ la fatiga i les dificultats per reduir les diferències va fer que poc a poc aquesta s’ampliés fins a arribar al resultat definitiu.

La setmana vinent ens hem d’enfrontar amb un altre equip amb aspiracions: el Sant Cugat, que a la primera volta vam aconseguir una victòria molt ajustada. Un partit de gran importància per l’equip, lluny de Sant Feliu.

PAVELLÓ MUNICIPAL D'ESPORTS ANDREY XEPKIN

CARRER MATARÓ,4  SANT FELIU DE LLOBREGAT, 08980

2020_21 AJUNTAMENT blanc.png
2020_21 Open amrs blanc.png
bottom of page