top of page

Derrota ajustada


CHSLL 31 – 32 GEIEG BALLESTER

Després del gran partit de la setmana passada que, malgrat la derrota per la mínima ens feia pensar en un canvi de tendència i una dosi de motivació després del gran joc desplegat, aquesta setmana el nostre equip ha cultivat un altre derrota també per la mínima però amb un joc molt irregular que ha fet volar cap a Girona dos punts molt importants per consolidar l’equip a la zona tèbia de la classificació i donar als jugadors tranquil·litat abans de l’aturada de la setmana vinent.

Una primera part molt dolenta, amb una defensa molt tova que permetia l’únic recurs de l’equip rival en atac en aquesta primera part, la circulació dels pivots rivals una i un altre vegada per darrera d ela defensa, i un atac local erràtic que xocava una i altre vegada amb una defensa rival amb molt d’ofici i que va desaprofitar tres penals, va motivar als gironins i va enfonsar als nostres jugadors que veien que s’ampliava l’avantatge poc a poc fins als vuit gols i que només cap al final d’aquesta primera part van despertar-se i retallar fins els 12-18, resultat final d’aquesta primera meitat.

La segona part va ser diferent i el nostres jugadors van sortir amb la lliçó apressa i amb la voluntat de capgirar el resultat, tot i que els gironins, sabedors del tresor que tenien amb aquests sis gols de diferència, van tenir prou en anar administrant-la. Tot i el canvi de xip i d’encert de l’equip, de que van anar escorçant poc a poc aquesta diferència, i de que vam arribar als últims 30” empatats, una rigorosa i prescindible exclusió d’un dels nostres jugadors, i de l’encert en l’últim atac del rival, vam arribar a aquest decebedor resultat final, complicant-nos una mica més la classificació.

La millor notícia del partit ha sigut el retorn després d’una llarga lesió del nostre pivot David Gil que va jugar uns minuts i que esperem que aviat ens aporti el seu gran joc i la seva experiència per ajudar a l’equip en aquesta complicada temporada.

La setmana vinent toca jornada de descans donat que toca enfrontar-se amb el retirat Sant Miquel, els demés equips poden sumar punts i deixar-nos en una situació complicada per el partit següent amb el Barberà, un altre rival directe i un altre partit de gran importància per l’equip, aquesta vegada fora de Sant Feliu.

bottom of page