Victòria ajustada a domicili

CH. SANT ESTEVE SESROVIRES-B 30 – 31 CHSLL

60‘ d’un gran treball col·lectiu que va tenir com fruit els dos punts guanyats in-extremis amb el temps aturat en front d’un bon equip, però fent justícia al treball realitzat al llarg de tot el partit. Dos punts que tenen valor doble al ser els primers en guanyar a una pista molt complicada com la de Sant Esteve Sesrovires.

El Santllo va dominar el partit fins el minut 25, amb diferències que en cap cas han sigut prou importants com per a pensar que el partit estava decidit. Fent la millor defensa de la temporada s’ha arribat a la fi de la primera part amb 15-13 al marcador, amb la por que l’esforç de la primera part afectés al rendiment dels nostres jugadors a la represa.

Però no ha estat així, el nostre equip ha sigut capaç de mantenir-se endollat tot el partit i de capgirar el marcador mediada la segona part, posant-se per davant i mantenint petites diferències fins a falta de dos minut per a la fi. Un seguit d’errors dels nostres jugadors ha fet que el Sanes empatés el partit i s’arribés a la fi del temps de joc amb empat a 30 i cop franc favorable al nostre equip a la zona dels 10 metros i escorat a l’esquerra del porter.

La responsabilitat la va agafar un dels més joves jugadors de l’equip que, enganyant a la defensa, va aconseguir un gol que semblava impossible i que va donar els dos punts al nostre equip. En Lucas Manchado, el jove jugador del planter del Club, va jugar potser el que ha sigut fins ara el seu millor partit amb l’equip sènior, essent el màxim golejador amb 15 gols i marcant el gol definitiu que va donar els dos punts a l’equip. Una gran promesa que esperem que millori encara més un cop estiguin acoblats a l’equip tots els seus integrants.

La setmana vinent toca rebre a l’Aula, un equip situat a la mateixa zona de la taula que el nostre equip i que esperem que, amb la força de l’afició serveixi per guanyar dos punts molt importants per donar tranquil·litat a l’equip.

No t’ho perdis i vina a animar el teu equip!!!