Derrota ajustada


CHSLL 33 – 35 AVANNUBO BM LA ROCA

Tot i el handicap de les baixes i de jugar amb un sol porter, l’equip va donar la cara fins al final en front d’un equip al que creiem que serà un dels que lluitarà per l’ascens aquesta temporada, tot i la joventut dels seus jugadors.

El partit es va jugar a un gran ritme que va fer gaudir d’aquest esport als aficionats que van venir a presenciar el partit. Una primera part amb alts i baixos en la que tots dos equips van anar bona part del temps de joc per davant al marcador fins a arribar al resultat final de 17-15.

A la segona part, va ser la banqueta la que va jugar un paper decisiu. L’equip rival, amb un repartiment de minuts més equilibrat, els va fer arribar als minuts decisius amb més frescor, i això va ser decisiu pel resultat final.

Aquesta setmana toca enfrontar-se amb l’Igualada, un rival amb un punt més a la classificació i que pot ser un bon test per conèixer les forces del nostre equip.

La tornada definitiva del nostre tècnic Jaume Calvo, que per motius laborals no s’ha pogut fer càrrec de l’equip fins ara, ha de suposar un canvi de xip en els jugadors, que permeti a l’equip començar a puntuar per situar-se a la zona mitja de la classificació.

#primeracatalana #primerequip #premsa #actualitat #BMLaRoca

  • Icono social Instagram
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

CHSL | club handbol sant llorenç

Sant Feliu de Llobregat

PATROCINADORS

2020_21_WEB_berges nieto.png
Clysa_blanco_300.png
2020_21_WEB_Bernal.png
2020_21 Kaiseki.png
2020_21 Mirabet rojo.png
2020_21 WEB_Serpesa.png

LINKS D'INTERÈS

ARXIU

PAVELLÓ MUNICIPAL D'ESPORTS ANDREY XEPKIN

CARRER MATARÓ S/N, SANT FELIU DE LLOBREGAT, 08980

creada per JAIMEPG PHOTOGRAPHY  |  www.jaimepg.cat