top of page

Abultada derrota


CLUB HANDBOL VILAMAJOR 30 – 17 CHSLL

Un partit per oblidar i un equip per recuperar anímicament. Aquest podria ser el resum del partit que el nostre equip va perdre molt abans de finalitzar la primera meitat, dissabte a Vilamajor.

La festa va ser complerta per l’equip local, presentació del Club i primera però àmplia victòria de l’equip del Vallés, que va demostrar, amb una plantilla jove amb l’ajut d’alguns jugadors ja experimentats, que seran difícils de vèncer al seu camp.

El partit contra el Vilamajor va ser l’exemple de com no es pot guanyar un partit. Un atac gairebé inexistent a la primera part, que va marcar una mitjana de gol cada cinc minuts, una defensa en la línia del que ens te acostumats amb una mitja alta de gols encaixats, i fent del nostre porter el millor jugador del partit.

Els primers minuts van ser de tanteig, els dos equips van provar les forces del rival, però poc a poc, amb el desencert atacant del nostre equip, les forces es van anat decantant cap al cantó local. La primera línia va xocar una vegada darrera d’una altre contra una defensa molt ben organitzada i que coneixia perfectament al nostre equip, mentre que als extrems i als pivots no els hi van arribar pilotes en condicions. Això, juntament amb el bon partit de l’equip rival, va fer que la fi de la primera part arribés amb un resultat de 14-6 i amb unes sensacions de que moltes coses haurien de canviar per capgirar el resultat.

I no va ser així, l’equip va continuar sense idees a l’atac i la distància es va anar ampliant fins el resultat final, amb la sensació de que quants més minuts és juguessin, més amplia seria la diferència.

El pròxim partit contra La Roca tornarem a comprovar les forces d’aquest jove equip, base de temporades properes. Esperem que es corregeixin els errors i que tornin les bones sensacions.

bottom of page