Primera victòria de la temporada

CHSLL 36 – 35 HANDBOL SANT CUGAT

Dissabte es va fer bo el dit de que a la tercera va la vençuda. El nostre equip va guanyar, no sense dificultats a un Sant Cugat que mai no es va donar per vençut.

Es van enfrontar dos equips molt joves que van portar un ritme trepidant tot el partit i que van arribar tots dos al final del mateix amb opcions d’emportar-se els punts en joc.

El marcador parla per si mateix del tipus de partit que vam poder veure, defenses obertes i atacs ràpids per les dues parts amb un joc amb poques interrupcions, això va donar lloc a aquest resultat abultat, que ja es podia preveure a la fi de la primera part amb el 20-17 que reflectia el simultani. A falta de 2 minuts per l’acabament semblava que el nostre equip tenia controlat el partit manant de 3 gols, però uns errors forçats van fer que s’arribés a la fi del partit amb el resultat final però amb penal a favor de l’equip visitant. Finalment, la bona intervenció del nostre porter va fer el treball de tot el partit donés el seu fruit i que els dos punts es quedessin a casa.

El gran protagonisme que està prenent la nova generació de joves jugadors del Club, provinents dels equips base, augura a l’Entitat un futur amb bones perspectives i parla també de la bona salut de la cantera del Club.

La jornada vinent visitem la pista del Vilamajor, un equip molt necessitat de punts donat que no ha aconseguit encara sumar aquesta temporada. Tots els nostres ànims als nostres jugadors.