top of page

Una altra derrota frustrant


CHSLL 24 - 30 HC MANYANET “A”

Victòria merescuda de l’equip barceloní que va ser superior al nostre en una tarda per oblidar en la que els nostres jugadors no van saber trobar el punt feble del rival.

Dues parts diferenciades, una primera en la que semblava que es podia treure quelcom positiu de l’enfrontament ja que a falta de cinc minuts per l’acabament d’aquesta primera meitat les forces estaven igualades. Uns últims minuts de descontrol van deixar finalment que el rival marxes de 3 gols (12-15) a la seva finalització.

La segona part va deixar palès que no estem al millor nivell anímic, i l’equip no va ser capaç de capgirar la tendència de la primera. Un altre marcador idèntic de 12-15 va deixar l’equip sense dos punts accessibles a priori i molt importants per una permanència que cada setmana que passa és posa més cara.

A partir d’ara les jornades s’han de tractar com a finals si volem que l’equip mantingui la categoria tot i que no serà fàcil. La següent jornada serà contra el Gavà dissabte a les 19,15h al pavelló Joan March. Al partit d’anada a casa nostra ja vam aconseguir un punt que esperem que ara puguin ser dos.

1, 2, 3, Sant Llorenç !!!

bottom of page