L'altre cara de la moneda, una derrota merescuda.

HANDBOL BANYOLES 27 - 21 CHSLL

No va estar el nostre equip afortunat en el seu desplaçament a terres gironines, perdent l’oportunitat de sorprendre a un dels equips que es mantenen a la part alta de la classificació i amb opcions de cara a lluitar per una de les dues laces que habilita el poder jugar les fases d’ascens a nacional.

Hi havien esperances després del gran partit que van jugar els nostres jugadors la setmana passada, recordant també el partit d’anada en el que el nostre equip va fer un gran partit i va perdre als últims minuts, estant en condicions de emportar-se els dos punts fins els últims minuts. Per contra, el partit d’ahir no va ser igual i l’equip local va aprendre la llisó, emprar-se a fons i dominant des de principi a fi un partit en que els nostres no van saber trencar la millor defensa de la categoria.

A la primera part el nostre equip si que va saber estar a l’alçada, amb una bona defensa i un percentatge d’encert que els hi va permetre arribar al descans amb un esperançador 9-12 final, però a la represa l’equip rival va saber adaptar-se a les característiques del nostre equip, cercant els seus punts dèbils amb ràpides circulacions que habilitaven als seus laterals, llançaments des dels 9 metres amb una alta efectivitat i uns contraatacs que feien que, poc a poc anessin obrint forat al resultat. Els nostres jugadors, per contra, s’estavellaven una i un altre vegada contra la defensa rival intentant atacs estàtics sense fer circular la pilota i habilitant una amplia superioritat rival en cada atac dels nostres. Al final, el resultat transmet sobre tot, el diferent joc dels dos equips a la segona meitat, tot i que podia haver sigut pitjor si l’Andrey no hagués canviat el sistema a partit dels 20’ d’aquesta segona meitat, habilitant més espais per que els nostres jugadors llancessin des dels nou metres amb una bona efectivitat.

La setmana vinent, al nostre pavelló tenim un important enfrontament contra el Manyanet, un equip que també es troba a les darreres posicions, però que ve d’aconseguir dos punts contra el Gavà aquesta setmana. Estem segurs que els nostres jugadors donaran el màxim i seran capaços d’aconseguir una nova victòria aquesta temporada.