Un empat amb bones sensacions

CHSLL 25 – 25 UEH CALELLA El nou any ha portat un punt molt valuós aconseguit de forma espectacular en front d’un dels equips mes en forma de categoria. Els jugadors van tenir dissabte el xic de sort que els hi ha mancat fins ara, mantenint el bon joc que fan i mantenint també la intensitat durant la segona meitat, un dels punts febles de l’equip en lo que portem de temporada i que fa que, juntament amb la manca de resultats l’equip tanqui a l’inici d’aquesta segona volta la classificació.

Ha sigut un partit vibrant en que el Calella, després d’un inici de tanteig va portar la iniciativa al llarg de tot el partit, amb una primera línia molt efectiva que habilitava als laterals a fàcils incursions, sense que la nostra defensa donés amb la clau per aturar-la. Tot i el bon partit que va fer el nostres porter Carles a la primera part, no va ser suficient per fer que el nostre equip anés darrera del marcador a la fi de la primera part (15-16).

La segona part no va millorar el joc defensiu del nostre equip permetent a l’equip rival ampliar la diferència a 6 gols gràcies a un parcial demolidor de 5-0 (18-24). La sortida al terreny de joc d’en Lucas Manchado (jugador juvenil) va ser decisiva, ajudant amb el seu joc fàcil, amb circulacions rapides i amb llançament des dels 9 metres a tornar el parcial anterior amb un altre 5-0 (23-24) que deixava les coses un altre vegada com a l’inici de la segona meitat però amb una inèrcia de joc millor que la de rival, que venia de perdre una diferència suficient per decidir el partit i amb una actuació també del nostre porter excepcional en aquesta segona part.

Així mateix, amb un rival molt nerviós, el nostre equip va aconseguir empatar el partit i disposar de la pilota que el podia haver fet guanyar. A falta de 15” el nostre jugador Andrés Fernández va arribar als sis metres i va ser placat per la defensa rival, fent que et tir no fos tot lo encertat que havia de ser. Els àrbitres no van veure cap infracció i el partit va finalitzar amb 25-25 al simultani, però amb una sensació de que amb aquest joc, l’equip es mereix molt més i no pot ser-hi per molt de temps en aquestes posicions de descens. La propera jornada es juga a Banyoles, un vell conegut amb un equip jove, però que ja al partit d’anada li va costar molt guanyar a casa nostra. Veurem si aquesta dosi de motivació és suficient per treure alguna cosa positiva del desplaçament. 1, 2, 3, Sant Llorenç !!!