top of page

UE Castelldefels 24-30 Juvenil


Partit complicat el que havia de jugar el nostre equip davant un dels equip forts de la categoria. A més del precedent negatiu, ja que en pretemporada ens havia guanyat de manera contundent, el partit arribava amb absències de diferents jugadors; entre elles la mala noticia de la important lesió d’un dels nostres porters i capità, l’Oscar Pardo, al que desitgem un ràpida recuperació. Fer menció també l’aportació d’un parell de jugadors del nostre cadet que ens van ajudar en aquest partit. La primera part va estar marcada per la igualtat i per les defenses d’ambdós conjunts. Les diferents alternatives defensives plantejades per l’equip local i la nostre pobre interpretació ofensiva, van afavorir que aquests primers 30 minuts acabessin amb un resultat de 11-13 favorable al “Santllo”. A la represa un intercanvi d’encerts i errors entre els dos equips va fer que fins al minut 15 de la segona meitat el marcador fos ajustat amb diferencies que estaven entre el dos i quatre gols sempre amb avantatge santfeliuenc. Finalment, una millora en la interpretació del nostre joc en atac, juntament amb una millora defensiva a l’últim quart de partit, afegit a una bona gestió del atacs en els últims minuts va fer que el Sant Llorenç amplies el resultat fins al 24-30 final. Cap de setmana que resulta amb una nova victòria (i és la setena consecutiva!!) que fa que una setmana mes continuem líders i millorant les sensacions que transmet aquest equip que creix més maduresa col·lectiva i individual a l’hora de resoldre moments complicats del joc de la mateixa manera que van a fer a Sant Esteve de Palautordera. En aquets lliga queda demostrat que no val a badar, i que s’han de competir tots i cadascuns dels segons en joc. Aquest cap de setmana, un altre repte apassionant contra un equip en dinàmica positiva, Cerdanyola, que de segur ens obligarà a oferir la nostra millor versió. 1,2,3, SANT LLORENÇ !!!!!!

bottom of page