Assemblea General


El pròxim dia 15 de Juliol a les 19h en primera convocatòria i 19:30h en segona convocatòria, es durà a terme l'assemblea general de la temporada 15/16. L'assemblea tindrà lloc a la Sala Àustries del Palau Falguera, Sant Feliu de Llobregat. Des del club volem reclamar l'atenció dels socis i tot i que ja és estiu, i demanar la màxima participació a causa de la importància dels temes que es tractaran. Moltes gràcies per la vostra atenció. Club Handbol Sant Llorenç

#actualitat #temporada201516

  • Icono social Instagram
  • Wix Facebook page
  • Wix Twitter page

CHSL | club handbol sant llorenç

Sant Feliu de Llobregat

horitzontal.png

PATROCINADORS

LINKS D'INTERÈS

ARXIU

PAVELLÓ MUNICIPAL D'ESPORTS ANDREY XEPKIN

CARRER MATARÓ S/N, SANT FELIU DE LLOBREGAT, 08980

creada per JAIMEPG PHOTOGRAPHY  |  www.jaimepg.cat