top of page

Derrota intrascendent del Santllo


GEiEG 28 – 18 CHSLL

Res a guanyar i res a perdre. Així podríem definir el darrer partit que va jugar el nostre equip ahir diumenge a Girona en front d’un equip que, aquest sí, es jugava tota la temporada a una sola carta en cas de perdre i de que el Cornella guanyes el seu partit.

No va ser així, el GEiEG va fer un bon partit coneixedors del que es jugaven i el nostre equip, plagat de baixes i curt d’efectius va donar la cara fins al final. Tot i l’amplia victòria de l’equip local, no va ser fins al final quan els nostres jugadors es van veure superats. Una primera part marcada pel nervis de l’equip local i per les defenses va fer que el resultat a la fi fos un exigu 9-5 en el que l’equip local va anar sempre per davant però sense la tranquil·litat de veure’s superior en el joc desplegat en pista.

La segona part es va desenvolupar de manera molt semblant a la primera, amb diferències d’entre 5-6 gols però amb el neguit de que una baixada del rendiment o un seguit d’errors podia fer que se li compliqués el partit als locals. Només quan ja el temps no permetia que arribés l’equilibri al marcador, va arribar un seguit de jugades que van posar fi al partit amb aquesta amplia diferència de 28-18.

La temporada ja ha finalitzat i l’objectiu del Santllo ha sigut cobert amb escreixos, de mantenir la categoria a lluitar per les places d’ascens fins al final. Un equip molt ambiciós, amb jugadors que arriben de les categories inferiors amb qualitat i compromís, juntament amb un entrenador molt exigent que sap treure profit d’aquestes característiques i uns reforços encertats, ha donat com fruit aquest equip que ell sol s’ha auto imposat reptes molt més ambiciosos que els que se’ls ha demanat.

Després d’aquesta temporada d’aclimatació a la categoria, ara sí, esperem que la temporada vinent ens donin un altre alegria posicionant el Club al nivell que com història i població es mereix.

Ara us esperem a tots al Torneig Ciutat de les Roses del proper 4 i 5 de Juny que, com a cloenda de la temporada, podrem gaudir veient a tots els nostres jugadors així com a l’exposició “75 anys d’handbol a Sant Feliu”, que s’inaugurarà el proper 3 de Juny al Palau Falguera i que donarà a conèixer l’historia tant del nostre Club com d’aquest esport a la nostra ciutat.

1, 2, 3, Sant Llorenç !!!

bottom of page